2777
2789
عنوان

لطفا پاسخ بدین خانمها _آقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

من اولش که سوالتونو خوندم اینو پرسیدم..

بعد متوجه شدم که باهدشون ازدواج کردید😐

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
ازدواج نکردم هنوز نشده که به هم برسیم

آها بعداز یازده سال نشستی پاش فقط؟؟؟

خواهر این چه کاریه خوب؟

یازده سال خیلی زیاده یه عمره ..اگه واقعا دوست داشت تاحالا چکار میکرده پس که تورونبرده تو خونه زندگیش....

بشین جدی باهاش حرف بزن اگه قصدش جدی نیست اگه داره سر میدوونه تورو برو بخدا خودت بدبخت نکن هنوز کلی فرصت داری

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
آها بعداز یازده سال نشستی پاش فقط؟؟؟ خواهر این چه کاریه خوب؟ یازده سال خیلی زیاده یه عمره ..اگه وا ...

این‌وسط ی مشکلاتی واسش پیش اومد که نشد...اما مشکل من الان اینه که چرا من باید عذاب بکشم اما اون بچه خبرنداشته باشه باباش ی عشق تو زندگیش داره؟ میترسم بعد ازدواج بچه از پدرش جدا نشه و سایه سیاهش تو زندگیم باشه .اینا رو میگم بهش ، میگم بگو بذار بدونه اما میگه هنوز وقتش نیست  .من میگم بذار اگه میخواد بیاد تو زندگیت زودتر بیاد تا من برم دنبال کارم .عمرم بیشتر تلف نشه اما اون میگه آینده هنوز نیومده هروقت اومد خودم ی کاریش میکنم

این‌وسط ی مشکلاتی واسش پیش اومد که نشد...اما مشکل من الان اینه که چرا من باید عذاب بکشم اما اون بچه ...

خوب عزیزم یکم عاقلانه فکر کن...

مسلم و خیلی واضحه که هیچ بچه ای که ازپدرش جدا نمیشه مطمعن باش که این بچه توی زندگی پدرش حضور داره ..

مگر ممکنه که از زندگیش بره بیرون!!!!

خوب عزیزم یکم عاقلانه فکر کن... مسلم و خیلی واضحه که هیچ بچه ای که ازپدرش جدا نمیشه مطمعن باش که ای ...

خوب قبلا اینطور نبود این آقا قول دادهپبود حضورش خیلی پررنگ نباشه اما مدتیه خیلی میره دیدنش چند روز چند روز باهمن من نگران آیندم شدم چندسالددیگه صبرکنم تا بهش بگه به فرض بعد چند سال دیگه بهش بگه اگه‌اون قبول نکنه چی؟ میترسم بچه رفته باشه تو کلک که مادرپدرشو آشتی بده اونوقت چه‌گلی به سرم بگیرم؟

معلومه که آدما با وجود بچه می تونن عاشق بشن. البته تعهدی که شما هم از ایشون گرفتی مسخره بوده. از اول نباید همچین تعهدی می گرفتین و روش حساب می کردین. شما با یک مرد بچه دار آشنا شدین چه قول بگیرین چه نگیرین اون بچه داره. ولی مشکل شما اصلا اون بچه نیست. ۱۱ سال تو جامعه ایران تو سن حساسی که شما هستین مگه الکیه ؟ اگه شما ازدواج می خواین، تکلیفتون رو باهاش مشخص کنین. ببینین تحت چه شرایطی حاضره همین الان ازدواج کنه. اگه اون شرایط رو قبول می کنین که مبارک باشه اگه نه منتظر نشین که شرایط ب دلخواه شما عوض شه.