2777
2789

سلام خانما،کیا تو کرج مرکز سونو گرافی مهر و ازمایشگاه کیمیا غربالگری اولانجام دادن؟؟؟هزینه اش چقدر بوده؟؟خانمای دیگه هم ک هرجایی رفتن میشه ی توضیحی بدن چقد هزینه داشته براشون؟

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
برو‌مروارید خواهرم رفته بود راضی بود 
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

من دوسال پيش دكترم معرفيم كرد به نسل اميد تهران ز زدم گفت ٤٠٠تومن ٥ساعتم زمان ميبره 

نرفتم ازمايشم رو تو ازمايشگاه فرهنگيان نرديك خونمون انجام دادم سونو رو هم تو كلينيك فارابي تو طالقاني شمالي پيش دكتر خدارحمي 

پزشكم هم زنوزي بود جوابش رو تاييد كرد

منو پسرام   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از من میشنوی برو بیمارستان صارم

دقت و کیفیت کارشون عالیه .

من رفتم دنا تو کرج خیر سرش حرف اول رو میزنه ریسک سندروم زده بود با اینکه سونوم عالی بود و هیچ مشکلی نداشتم ..

رفتم صارم امنیو دادم جواب سه روزم امد خدا رو شکر خوب بود

هر جایی نباید بری غربالگری به نظرم ادم یکم بیشتر هزینه کنه بهتر تا اینهمه عذاب بکشه و هزینه ی دوباره کنه .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
سونو گرافی زهرا شکری ، و آزمایشگاه نیلو برو مطمئن تره ، هزینه زیاد میشه فکر کنم الان ۵۰۰ شده باشه

یعنی اینایی ک من گفتم مطمن نیست؟؟من خیلی تعریفشو شنیدم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

دوستم بیچاره رفته بود امنیو تو محب یاس فک کن اونهمه درد سر و مراقبت و خطر سقط داره امنیو

بعد چند روز زنگ زدن نمونت گم شده دوباره بیا نمونه بگیریم 😐

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤