2777
2789
عنوان

مصرف همزمان اسنترا و قرص خواب

8870 بازدید | 88 پست

سلام دوستان من دو سه هفته ای میشه که از اسنترا استفاده میکنم و تو این مدت شدیییدا بیخواب شدم 

دکتر برام کلرودیاسپوکساید ۵ میلی تجویز کرده که اگه خوابم مشکل داشت مصرف کنم سه چهار بار استباده کردم ولی دریغ از فایده

از طرفی میدونم که مصرف همزمان اسنترا با بعصی از قرص های خواب اور مشکل ایجاد میکنه

احتمالا اگه شما هم مشکل منو دارین و دکتر براتون همزمان با اسنترا قرص خواب تجویز کرده میتونین بگین اسمش چیه و خوبه یا نه

ممنون

امروز یه روز خوبه...
من فقط آسنترا میخورم... خوابم مشکل نداره اما حس میکنم حواس پرتم کرده شدید

من فکر میکنم اشتهام کم شده و وزنم اومده پایین ...ولی مشکل اصلیم خوابه...  وحشتناک کمخوابی دارم و خوابم نمیبره یا نصف شب بیدار میشم و دیگه نمیتونم بخوابم

امروز یه روز خوبه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مواقعی که عصبی میشم میخورم یا مواقعی که فک میکنم دارم عصبی میشم... میترسم هرروز بخورم آلزایمر بگی ...

خوب عزیزم این که فایده ای نداره هیچ بدتر هم هست

دکتر بهت تجویز کرده؟

اسنترا برای پانیک و وسواس و اضطراب و افسردگیه

و باید از دوز کم شروع کنی و هر روز سر ساعت معینی بخوری... اصلا ربطی به حواسپرتی نداره .. حواس پرتی شما از افسردگی میتونه باشه که قرص درستش میکنه

حتما برو پیش روانپزشک 

امروز یه روز خوبه...

من با لورارپام میخوابیدم وقتی میخوردم

الان اس سیتالوپرام رو با ملاتونین برای خواب میخورم 

کلرودیاسپوکساید ۵ رو هم برای کابوس های شبانه ام شب میخورم 

البته همه تجویز دکتر بوده

ممنون عزیزم یعنی از اون قرصایی نیست که با اسنترا تداخل داره؟ سما کاملا مطمئنی؟

دکتر به من اسنترا داد،باهاش اضطراب شدید میگرفتم، آلپرازولام داد چون آرامبخش هست مشکلم با آسنترا حل شه،، اما من دیگه آسنترا نخوردم به جاش زولوفت خوردم دیگه آرامبخش هم لازم نشد، بهتره با پزشکت مشورت کنی شاید عوض کردن داروت گزینه بهتری باشه.

ممنون عزیزم همزمان با مصرف اسنترا؟

بله 

ملاتونین رو پیشنهاد میدم

خیلی بهتر از لورازپام هست

مکمل هست و نه دارو

داروخانه ها بدون نسخه میدن

منم با مصرف حتی فلوکستین بیخوابی شدید گرفتم و مجبور به مصرف قرص خواب شدم