2777
2789
برات صلوات فرستادم ان شاالله بزودی نی نی دار بشی😊

برای منم دعاکن🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ علائمی نداشتم فقط قبل از اینکه بدونم باردارم وقتی رابطه داشتیم تخمدانهام درد میگرفت. یه مقدا ...

منم اینطور شدم اینماه،نمیدونم‌مال بارداریه یا نه،کمی هم‌کشاله های رونم‌درد داره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
۲۸ امین روز دورم،یعنی دو دوز قبل از موعدم بی بی چک زدم باورم‌نمیشد مثبته،بس کع هیچ علامتی نداشتم

خوش به حالت 🤗

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

انشالله همتون دامنتون سبز بشه عزیزان😚😚😚😚😚😚

استرس نداشته باشین باعث میشه بارداری به تعویق بیفته.

من سیاهدونه خوردم. هرروز یک قاشق چایخوری سیاه دونه رو میکوبیدم با آب میخوردم همون ماه باردار شدم.

فست فود و چیزهای سرد اصلا نخورین.

اگه وزنتون زیاده رژیم بگیرین

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

منو چی میگید

اول ماه حس کردم سینه هام حساس شده

جوری بود که حتی نمی‌تونستم بخوابم

تکرر ادرار پیدا کردم

نفخ شکم

و هزار جور علایم دیگه

ولی دو روز زودتر از موعد پریود شدم

دکترم رفتم بهم چیز گفت که بدون آزمایش و... اقدام کردم. 

بهم گفت عفونت دارم. یعنی ممکنه بخاطر عفونت باشه باردار نشدنم؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ان شاالله شما هم بزودی مادر بشی ❤

انشالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم اینطور شدم اینماه،نمیدونم‌مال بارداریه یا نه،کمی هم‌کشاله های رونم‌درد داره

انشالله که باشی🤗

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
رابطه بدون جلوگیری تو اوایل بارداری که هنوز نمی دونیم بارداری ایراد داره؟؟؟

ایراد که نمیدونم ولی میگم که من تخمدانام درد میگرفت حتما نطفه اذیت میشه دیگه

بابت راهنماییتون بی نهایت ممنونم

قربونت عزیزم انشالله خبر باردار شدن شما و تمام منتظرا رو بشنویم😍