2777
2789

آیودی درد داره گذاشتنش ؟؟و اینکه تو رابطه اذیت میشین ؟ شوهرتون حس میکنه طی رابطه دستگاه رو ؟؟

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳سال داشتم خیلی عالیه وبه هیچ عنوان ازهیچ بابت احساس نمیشه هرکی گفته دروغ محضه.فقط دکترت بایدخوب باشه چون ماه قبل من سونوبودم ی خانم باا یو دی حامله شده بود.دکتربهش گفت دستگاهت اومده پایین حامله شدی

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
منم خیلی دوست دارم بذارم ولی ۱نفر بهم ۲مورد گف ک صحتشو نمیدونم گف هم باعث چاقی میشه هم دائم عفونت ...

چاقی نمیاره دربعضی خانمافقط خونریزی توپریودمیاره واگه جای مطمئن بذاریدعفونت هم نمیگیرید

اره یکی ازهمسایه هامون گذاشته بودشوهرش خیلی ناراضی بود والتش با دستگاه برخوردمی کرد واونا اذیت می کر ...

دروغ گفت فاصلش تادهانه رحم خیلی زیاده باورنکن اصلاطرفین احساس نمیکنن چیزی هست

عزیزم من باایودی باردارشدم ومتاسفانه تو همین نی نی سایت خیلیا شنیدم گفتن باایودی باردارشدن،اگه خواست ...

گفتم دیگه دکترب اون خانم توسونوگرافی گفت دستگاهت اومده پایین حامله شدی.البته برداشتن بارسنگین خیلی مهمه باعث پایین اومدنش میشه

عزیزم من باایودی باردارشدم ومتاسفانه تو همین نی نی سایت خیلیا شنیدم گفتن باایودی باردارشدن،اگه خواست ...

شما چند وقتت بود فهمیدی بارداری

بچه به دنیا اومد یا خدای نکرده سقط شد

خخخخخ