2777
2789
عنوان

اگه از آیودی استفاده میکنین اطلاع بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست

من الان آی یو دی دارم. گذاشتنش درد زیادی نداشت و پریودم رو هم خونریزیش رو بیشتر کرده. باید هم شش ماه یه بار چک کنی تا تکون نخورده باشه و مطمئن باش تو رابطه اصلا احساس نمیشه. 

این حرفا چیه اخه من چندسال داشتم ازتمام روشهای جلوگیری بهتره ومطمعن تر شوهرتم هیچی حس نمیکنه ولی خونریزی پریودت زیاده ودردپریود بیشتر ادم دستگاه بزاره بهتره تاامپول ک نازایی میاره یاقرص ک پدراعصابو درمیاره

هم نایب چله میشم هم هرختمی بخواین براتون میگیرم به پولش نیازدارم التماس دعا ای دی تلگراممم@ssamiirraa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این چیزی است که شنیدیم راست ودروغش گردن خودشون.

اره دوستم دروغه مطمئن باش اصلامنطقی هم نیست فاصلش خیلیه من ۳سال داشتم عااالی بود

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

من الان دو سال دارم

لحظه گذاشتن در حد چند ثانیه درد داشت یک ماه لک بینی و درد داشتم و بعد دیگه اوکی شد

خیلی خوبه نه چاق میکنه نه درد داره نه عفونت میاره 

تو نزدیکی هم خیلی راحته به خصوص واسه مردا 

اصلا هم حس نمیشه نه من حس کردم نه شوهرم

خخخخخ
شما چند وقتت بود فهمیدی بارداری بچه به دنیا اومد یا خدای نکرده سقط شد

عزیزم 5هفته بودم فهمیدم نه گلم تازه سه ماهم تموم شده،ایودی رابرداشتم،وخداروشکر سقط نشد تازه ایودی من نه جابه جا شده بود ونه دارو مصرف کرده بودم

دروغ گفت فاصلش تادهانه رحم خیلی زیاده باورنکن اصلاطرفین احساس نمیکنن چیزی هست

درسته حرف شما...اگه احساس شد، نشون دهنده اینه که دستگاه جابه جا شده و سریعتر باید به پزشک مراجعه کنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
این حرفا چیه اخه من چندسال داشتم ازتمام روشهای جلوگیری بهتره ومطمعن تر شوهرتم هیچی حس نمیکنه ولی خون ...

امن خونریزی ماهیانه هم خیلی کم بودبهم ساخت عالیه بخدا 

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
عزیزم 5هفته بودم فهمیدم نه گلم تازه سه ماهم تموم شده،ایودی رابرداشتم،وخداروشکر سقط نشد تازه ایودی من ...

منم یه پنج سال بعد زایمان اولم دلشتم خیلی هم راضی بودم و الانم شش ماهی میشه بعد از زایمان دومم گذاشتم خیلی راضیم فقط خونریزی تو پریودی ند برابر شده و لکه ببنی هم دارم اصلا این حرف ک شوهر حسش میکنه خیلی بعید و ببخشید خندهداره

چطور فهمیدی حامله ای عزیزم‌ بچه چندمت هست غافلگیر نشدبی

عزیزم یه پسردوساله چهارماهه دارم دوسال هست ایودی گذاشتم،عقب افتاد پریودم رفتم چکاپ گفت سرجاشه فرستادم سونو گفت مشکلی نیست دیدم پریود نمیشم از موعدم 15روز گذشته از دادم مثبت شد،رفتم سونو تائید کرد باردارم