2777
2789

سلام دوستان 

من تنبلی تخمدان دارم

امروز روز دوم پریودم رفتم دکتر 

سونوانجام داد گفت تخمک از فولیکولت ازاد نشده و تبدیل به یه کیست کوچیک شده این ماهو داروبرای رفع کیست داد ماهه بعد برم باز داروهای تحریک تخمک گذاریو امپول و... بنظرتون مشکل چی بوده که تخمک ازاد نشده عزیزان؟؟؟پزشکها که اصلا توضیح نمیدن از بس سرشون شلوغه ... بنظرتون عکس رنگی باید بگیرم؟؟؟چه کنم 😭

خدایا شکرت 

منم  دارم غشای تخمدانت ضخیمه نمیتوته پاره کنه بیاد بیرون میمونه تو میشه کیست ...دارد بهت چی داده

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  دارم غشای تخمدانت ضخیمه نمیتوته پاره کنه بیاد بیرون میمونه تو میشه کیست ...دارد بهت چی داد ...

دارو بهم ا اس ا داد و رویال ژلی و جنسینگ و ویتامین د و ای عزیزدلم متفورمینم که روزی ۲ تا سرجاشه 

شما چکار کردین بابت این مشکل؟چی تجویز کردن براتون؟مشکل حادیه؟

خدایا شکرت 

نه عزیزم اگه مشکل چسبندگی نداری که عکس رنگی لازم نیست. من هم سر حاملگیم قرص خوردم و حتی آمپول آزادسازی هم زدم چندتا آزاد شد چند تا کیست . همون ماه هم حامله شدم با 6 تا کیست که یکیش ده سانت بود ولی تا 4 ماهگی خودشون دفع شدن. عزیزم غصه نداره که کیست میره. فقط اگه حامله بشی با کیست باید خیلی رعایت کنی خیلییییی

اگه قبلا آمپول آزاد سازی تخمک زدی و باردارنشدی 

باعث کیست میشه و عوارض آمپوله 

از الان قرص و دارو نخر برا ماه بعد 

اول کیست رو درمان کن بعد 

در ضمن اصلا عکس رنگی لازم نی توی این مرحله ...انشاالله بهتر میشی

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
اگه قبلا آمپول آزاد سازی تخمک زدی و باردارنشدی  باعث کیست میشه و عوارض آمپوله  از الان ق ...

یک ماهه تحت درمانم عزیزدلم 

امپول اچ سی جی دو تا زدم فولیکول بالغ داشتم 

مناسفانه باردار نشدمو امروز صبح که رفتم مرکز ناباروری گفت اصلا تخمک ازاد نشده 😭 کیست شد 

دارو های محرک مث لنروزول و ...نداد این ماه گفت کیستت برطرف شه بعد 

خدایا شکرت