2777
2789
عنوان

تخمک ازاد نشده و کیست شده 😞 میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 54 پست
دارو بهم ا اس ا داد و رویال ژلی و جنسینگ و ویتامین د و ای عزیزدلم متفورمینم که روزی ۲ تا سرجاشه  ...

مونده ب سایز و نوع کیست نه مشکل حادی نیس ...

من ی کیست ۶ سانت  الان دارم .ک علتش همین ازاد نشدنشه ...من دوماهه دادم ال دی میخورم و متفورمین .درمان قطعی ندارع اما حاملگی باعث میشه کیستا از بین بره ب من ک اینو گفت 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
یک ماهه تحت درمانم عزیزدلم  امپول اچ سی جی دو تا زدم فولیکول بالغ داشتم  مناسفانه باردار ...

عکس از برگه سونو میذاری؟از منم همچین چیزی زده

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماهه تحت درمانم عزیزدلم  امپول اچ سی جی دو تا زدم فولیکول بالغ داشتم  مناسفانه باردار ...

همون امپولا وقتی کاذب بزرگش میکنن و ازاد نمیشه باعث کیست شدنش میشه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
عکس از برگه سونو میذاری؟از منم همچین چیزی زده

حتما عزیزمممم چشم 

تو صندوق عقب گذاشتم داریم میریم تو دل طبیعت با اقوام اونا پروندمو نبینن شب میفرستم برات چشم 

میزارم همینجا گلم 

خدایا شکرت 

خود اون آمپول عوارضش اینه کیست سازه

انشالله کیستت برطرف شد باردار میشی نگران نباش 

ال دی بهت داد یا نه ...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
نه عزیزم اگه مشکل چسبندگی نداری که عکس رنگی لازم نیست. من هم سر حاملگیم قرص خوردم و حتی آمپول آزادسا ...

چه عااالی تبریک گلن

چطور باردار شدین عزیزم یعنی تخمک ازاد شده بود؟اخه اگه ازاد نشه کیست میشه،واقعا اگه خدا بخواذ میشه 

اخه میکن باید کیست برطرف شه بعد برای بارداری قرص و امپول و ...تجویز میشه  

خدایا شکرت 
اخیش چه خوب والا من یه ذره تنبلی دارم 3ماه اقدامکردم باردار نشدم فک میکردم نمیشه حالا این ماه میرم د ...

نه عزیزم میشه طول میکشه فقط ورزش عالیه خیلی تاثیر داره . دکتر بهت قرص تحریک تخمدان میده . ایشالا که دامنت سبز میشه به زودی گلم . فقط از خدا بخواه هروقت صلاح دونست یه نی نی سالم بهت بده