2777
2789
عنوان

بچه من اگر زنده بود الان ۹هفته بود 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا پس،شما از کجا اومدی اگه مامانت بجه دار نشده

مامانم اول داداشمو زایید سه سال بعدشم منو بعد دیدن اینطوری نمیشه ک همش پشت هم بچه بزان دو تا کافیه

بعد لوله هاشو بست و چن سال بعدم طلاق گرفت و با یکی دیگه ازدواج کرد اونم دلش بچه میخواست رفتن آی وی اف کردن رویسا بدنیا اومد

خودبخود باردار شدم. .

خدا رو شکر عزیزم . من سه سال طول کشید تا باردار شدم . با اینکه دکترم میگفت مشکلی ندارم ونداشتم همش ناراحت بودم .این که خودت حامله شدی عالیه ،نگران نباش . به زودی دوباره باردار میشی و خدا ی کوچولوی سالم و صالح نصیبت میکنه . 

یکی از دستورات طب اسلامی واسه تشکیل قلب اینه که اقدام که کردین از هفته ۳ تا ۵ سویق گندم مصرف کنین تا قلب بچه تشکیل بشه. 

بقیه دستوراتش هم خوبه اگه خواستی انجامشون بده .

منم الان برات امن یجیب میخونم . تا خدا هم بهت صبر بده هم حاجتت رو بده.😊

ممنون عزیزم  ..خدا حاجت شما رو هم بده 😔😔😔😔

خواهش میکنم ‌.

بهتره با شوهرت راجع به این مسئله صحبت کنی . راجع به احساست و ناراحتیت . سعی کن این روحیه رو از خودت دور کنی . دوباره خودت رو بساز و شاد باش . اگه فکر کنی خدا بهتر از همه صلاح بنده هاشو میدونه . مشکلاتت کمتر آزارت خواهند داد.

خیلی سخته که نتونی با کسی درد دل کنی ...به مادرم که چیزی نمیگم غصه میخوره.....

بهتره که بگی اونم آروم . دوران بعد از سقط نیاز به سفارش هایی داره که مادرت به شما میگه و تازه در حقت دعا میکنه.

فرزند منم اگر زنده بود دقیقا ده سال و یک ماهش بود...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...