2777
2789
عنوان

بچه من اگر زنده بود الان ۹هفته بود 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 53 پست
من الان ۱۴ هفته و چند روزمه احساس میکنم بچم مرده 😢😢خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم علائم بارداریم کل ...

نگران نباش عزیزم  ..سه ماهه دوم علایم بارداری کمتر میشه بجه من اصلا قلبش تشکیل نشده بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله زود نی نی دار بشی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ایمان داشته باش حتما حکمتی توش بوده شاید اگه بدنیا میومد اینده قشنگی نداشت مامان منم نمیتونست بچه ...

وا پس،شما از کجا اومدی اگه مامانت بجه دار نشده

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

سلام ،غصه و غمتون رو كامل مى فهمم ولى از درگاه خداى بزرگ ومهربون نبايد نا اميد باشيم ،حتما مى بايست با اين درد و غم ،روح شما اوج بگيره، وگرنه، كى تواناتر و مهربانتر از آفريدگارى كه هيچ حاجت ما نيست كه براى او سخت باشه،

اينم كه به كسى نگفتيد چه بهتر ،آدم هر چى ديگران كمتر از زندگيش بدونن راحت تره،از خدا مى خوام به زودى زود دلتون با فرزندانى سالمو صالح شاد بشه.

نگران نباش عزیزم  ..سه ماهه دوم علایم بارداری کمتر میشه بجه من اصلا قابش تشکیل نشده بود ...

گلم نگران نباش خواهر منم چند سال باردار نشد ۴ ماه پیش باردار شد قلبشم تشکیل شد ولی انقدر ضعیف بود که یه هفته فقط ضربان داشت ایست کرد سقط شد دو ماه بعد خواهرم اقدام کرد خیلی زود باردار شد الان دو ماهه بارداره فقط بگم دوماه بیشتر استراحت نکن رحم تنبل میشه امید داشته باش زود زود باردار میشی🤗

صبور باشید دوست عزیز

اگر قرار بود با این اتفاقا انقدر غصه بخوریم الان سالها بود که از غصه مرده بودیم

بچه های من اولی و دومی اگر مونده بودن الان ۴ ساله بودن 

و سومی😔ای وای از سومی که توی ۲۳ هفته آسمونی شد اگر مونده بود الان ۳ ساله بود😔

ولی خدا نخواست 

عوضش الان یه دختر ناز دارم که ۱ سال و نیمه اس😍

به خدا توکل کنید

بعد از گذشت ۳ سیکل آزمایشهای لازم رو انجام بدید و اگر مشکلی نبود باز اقدام کنید انشالله اینبار به خیر میگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

راس میگی ؟ اخه یهو قطع شد اشتهام برگشت من دو روز پیش فشار عصبی شدید داشتم همش فکر میکنم به خاطر اونه ...

هر روز ده تا آیت الکرسی پهلوی چپ 

ده تا راست

سوره حجرات عدم سقط

سوره قلم واسه سلامتی کوچولوت 

فراموش نشه .

بعد تعطیلات برو دکتر تا نگرانی ات برطرف بشه ،اگه بیمارستان شهرتون مجهزه فردا برو سونو اورژانسی بشی تا خیالت راحت بشه . استرس واسه شما سمه توکل کن .

منم بارداری قبلم فقط یک ماه ویار داشتم.