2777
2789
عنوان

یکی از وسایل برقی رو نمیخام به کسی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 80 پست
حالا زن داداش من اصلا رودر واسی نداره برای اولین بار خواستم باقی غذای پسرمو از خونش بیارم ریختم توی ...

وای چقد گداست اه اه😰

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

تقصیر خودته که بهشون گفتی میشه اینکارو با دستگاه کرد. الانم رک بگو تا همون ۵ کیلو نهایتا جواب میده بیشترش ریسکه دستگاه خراب میشه صنعتی که نیس. همون ۵ کیلو رو اونم طی چند بار میشه رنده کرد اگه میخاین. بعد اونام میگن عه پس دستگات به درد نمیخوره 😁 . اینارم بگو شوهرت بگه و قانعشون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگر دلت نیست بدی سکوت کن خودشون باید بفهمن گیر سه پیچ ندن.

حالیش نمیشه که

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
تقصیر خودته که بهشون گفتی میشه اینکارو با دستگاه کرد. الانم رک بگو تا همون ۵ کیلو نهایتا جواب میده ب ...

ایولا دمت گرمممممممم 😍😍😍😘😘

وای چقد گداست اه اه😰

ببین من نمیتونم اونو بگم بده.شماهم شناخت کافی و مساوس ندارین که منصفانه قضاوت کنین هر کی رو خدا خودش جوابگو باشه ایشالا فقط بگم که مادرش مدام از کارای دخترش شرمندس و سرش پایینه.مهم داداشمه که راضیه ماها نهایتا میتونیم رفت و امدو کم کنیم که کردیم خودشم مدام میگه اخر من طلاق میگیرم زن یه خواستگار دکتر میشم لیاقت من علی نیست

روزهای بهتری تو راهه قول میدم

بنظرمن خودت نگو بزا شوهرت بگه

صبح زنگ بزنه بگه نیان دنبالش چون این دسگاه توانایی رنده کردن۱۰۰کیلوگوجه رونداره یابگه خرابه یادست فلانیه،درکل شوهرت بگه بهتره

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین من نمیتونم اونو بگم بده.شماهم شناخت کافی و مساوس ندارین که منصفانه قضاوت کنین هر کی رو خدا خودش ...

😱😱وای چقد وقیحه اه 

بنظرمن خودت نگو بزا شوهرت بگه صبح زنگ بزنه بگه نیان دنبالش چون این دسگاه توانایی رنده کردن۱۰۰کیلوگو ...

اخه نمیان دنبالش خیلی عوضی هستن به بهونه شب نشینی میان بعد میگن غذاساز رو بدین ببریم 

خیلی عوضی هستن خیلییییی😂

رک بهشون بگو مامان ببخشید صد کیلو گوجه اگر این رنده کنه درجا میسوزه و منم لنگ میمونم دیگه هیچیش بدردم نمیخوره بگو بره از کسی که دستگاه سبزی خرد کنی سطلی داره ازش بگیره و با اون در بیاره یا اصلا ببره بیرون تو این سبزی خرد کنیا انجام میدن.

بدم میاد برا وسایل برقی رو میندازن 😡😡

به شوهرم گفته بودن شوهرم گفته بود من از خانومم بگیرین وگرنه به روشون میگفتم

وقتی اومدن بهت بگن بگو واسه چی میخوایدش؟

گفتن واسه رب گوجه .بگو این که نمیکشه نابود میشه.ببرید این میوه فروشا دستگاه آبمیوه گیری دارن

اخه نمیان دنبالش خیلی عوضی هستن به بهونه شب نشینی میان بعد میگن غذاساز رو بدین ببریم  خیلی عوض ...

خخخخ غافل گیرت میکنن😂الان که اطلاع داری فعلابراشوهرت بگوخودش جوابشونوبده،بنظرمن شوهرت مخالفت کنه بهتره چیزی هم نمیتونن بگن،من اینجورمواقع شوهرمومیندازم وسط😂😂😂

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بیرون فکر کنم دستگاه صنعتی باشه واسه اینکارا

ببرن اونا انجام بدن

یبار مادرشوهر من چندین کیلو پونه و آویشن رو با آسیاب من پودر کرد..دیگه دستگاه داشت زوزه میکشید..داغ کرده بود ولی خداروشکر نسوخت..اگه میسوخت هم کاری از دستم برنمیومد جز حرص خوردن

😱😱وای چقد وقیحه اه 

خدا به راه راست هدایتش کنه اونم اولش اینطوری نبود سادس داره از یکی نخ میگیره داره زندگیشو به حرف ادمای حسود خراب میکنه ما دیدیم داره اعصاب برادرمونو داغون میکنه کلا خودمونو کشیدیم کنار من یکساله داداشمو ندیدم چون هربار میرفتیم یه بحثی با برادرم درست میکرد که دعوا بشه ما بریم خونه ی خودمون.دقیق همسن منه میتونستیم دوستای خوبی باشیم اونم نمیخواد مارو در حد خودش نمیدونه غذایی که میخوریم نمیخوره در صورتی که زاده ی روستاس و چادری بوده حالا تو جمع های خانوادگی بی حجابه دماغ عمل کرد خیلی عوض شد اومد تهران

روزهای بهتری تو راهه قول میدم
رک بهشون بگو مامان ببخشید صد کیلو گوجه اگر این رنده کنه درجا میسوزه و منم لنگ میمونم دیگه هیچیش بدرد ...

خیلی عوضی هستن منم رک بهشون جواب نه میدم