2777
2789
عنوان

پسرم مامان نمیگه عمه میگه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عمم 

ای جونم هی میرم به بچه برادرم میگم عمه تا زودی یاد بگیره خیلی شیرینه 

عمه کلمه راحتیه زود بچه ها یاد میگیرن 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

من خودم تا حالا به مامانم مامان نگفتم از همون بچگی اسمسو صدا زدم هر چقدم زور زدن نتونستن از سرم بندازن الان هم می گم نازگل 

کلا توعمرم یه بارم مامان نگفتم بهش دست خودم نیست

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣
من خودم تا حالا به مامانم مامان نگفتم از همون بچگی اسمسو صدا زدم هر چقدم زور زدن نتونستن از سرم بندا ...

فرق نداره اسمم رو هم بگه قبوله ، اما نمیگه ، نمیدونم چطور باهاش کار کنم تا معنی ها رو درست متوجه بشه

اصلا عمه نداره ، منو عمه صدا میزنه ، اینقدر هم غلیظ میگه 😆😆 مامان رو فقط یکی دوبار گفته الان اصلاا ...

ای جان دل

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
اصلا عمه نداره ، منو عمه صدا میزنه ، اینقدر هم غلیظ میگه 😆😆 مامان رو فقط یکی دوبار گفته الان اصلاا ...

الهییییی چ بامزه😍😍😍😍

عجله نکن الان کوچیکه بزرگ شد از بس میگه مامان ک خسته بشی 😍😍😍😁

وااااا🙁