2777
2789
عنوان

پسرم مامان نمیگه عمه میگه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 37 پست

یاد میگیره   پسر منم اول من و صدا نمیزد فقط بابا  اصلا نمیگفت مامان    بعد ها  اسمم و مخفف میکرد  الان اسمم و یاد گرفته هم مامان میگه  خودش یاد میگیره ناراحت نباش از سرش میوفته  فقط به شوهرت یاد بده اسمتو بگه زیاد  یا بگه برو بغل مامان تکرار کنید یاد میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ایده ی مسخرخ ای شاید باشه 

ولی به همسرتون بگید جلوی اون مامان صداتون کنه که شما رو به اسم مامان بشناسه 

چونکه کسی به جز اون شما رو مامان صدا نکرده که اون شما رو به اسم مامان بشناسه 

بعد یه سوال به شما میگه عمه ؟ یا منظورتون اینه عمه رو یاد گرفته ولی مامان رو نه؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
نمیدونم ایده ی مسخرخ ای شاید باشه  ولی به همسرتون بگید جلوی اون مامان صداتون کنه که شما رو به ...

اصلا عمه نداره ، منو عمه صدا میزنه ، اینقدر هم غلیظ میگه 😆😆 مامان رو فقط یکی دوبار گفته الان اصلااااااا نمیگه میگم بگو مامان محکم میگه عمههههه

اصلا عمه نداره ، منو عمه صدا میزنه ، اینقدر هم غلیظ میگه 😆😆 مامان رو فقط یکی دوبار گفته الان اصلاا ...

جونممممم   ای خدا عاشقش شدم ندیده کهههه

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

😂😂😂

مامانه منم یه نینیه ۱ ساله داره واسش لباس خریده بودم مامانم بهش میگفت کی واست خریده میگه عمه😂🤦🏻‍♀️

چن وقتم هس هی میگه علیرضا اصلا تو فامیلشون علیرضا ندارن😂😂