2777
2789
عنوان

مدفوع سبز رنگ نوزاد

181 بازدید | 21 پست

سلام مامانا

من و شوهرم هر دو سرما خوردیم

و دختر ۴۵ روزم امشب که پی پی کرد کاملا پی پیش سبز رنگ‌ بود

تب نداره ولی بی قراره

به نظرتون سرما خورده؟

😭

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سرماخورده.البته بچه از پدر مادر به صورت واگیرسرما نمیخوره تاچندماه.

شاید غذایی که خوردی مثلا قورمه سبزی باعث سبز شدن پی پی میشه.مدام شیر بده بهش

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

به بدنش روغن زیتون یا ویکس اگه داری بزن کلا از زیر گلوش تااااا کف پاشو بزن لباس گرم تنش کن و روشو بپوشون حسابی گرم نگهش دار و شیر هم تند تند  بده تا صبح خدب میشه دختر منم 75 روزشه این کار رو بارها انجام دادم و نتیجه داده

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
عزیزم پهلو ش راببند گرم نگه دار....پی پی سبز علامت اینکه پهلوهاشو سرماخورده...از دکتر اطفال شنیدم

آره اینم گفتش دکتر گفت شالی چیزی به پهلوش ببند

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
شاید سرماخورده.البته بچه از پدر مادر به صورت واگیرسرما نمیخوره تاچندماه. شاید غذایی که خوردی مثلا ق ...

چشم عزیزم

من توی غذاهام سبزی نبوده اصلا

اشتهاشم کم شده

متاسفانه شیر نمیخوره

به بدنش روغن زیتون یا ویکس اگه داری بزن کلا از زیر گلوش تااااا کف پاشو بزن لباس گرم تنش کن و روشو بپ ...

چشم عزیزم

ممنونم بابت راهنماییتون