2777
2789
از کدوم خدماتش استفاده میکنی؟

ابرو و اصلاح و اپیلاسیون و رنگ البته خیلی کم. کوتاهی.برای عروسی ها که دیگه کلا شنیون با ارایش صورت..طراحی لاک.منو ابجیم کلا بهم لطف زیاد میکنبم منم کلی کمکش میکنم تو کارای ارایشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال مژه ها تو که کاشتی تو مهمونیا و عروسیا ریمل میزنی بعدش موقع پاک کردن خراب نمیشه؟ 

مژه من اینه دیگه ریمل نمیخواد

دیگه نیاز به ریمل نداره اصلا

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
دستت طلا عالیه  فقط بعد بند میشه ماساژ گرفت؟جوش صورت نمیزنه؟ راستی تهران هستی؟؟

نه اتفاقا ماساژ بعد اصلاح عالیه چون پوست صورت بعد بند کشیده میشه باعث میشه ازچروک جلوگیری بشه چون تمرکز و فشار مساژ رو قسمت های پنجه کلاغی های چشم و خط لبخندو شقیقه هاس....

نه اتفاقا ماساژ بعد اصلاح عالیه چون پوست صورت بعد بند کشیده میشه باعث میشه ازچروک جلوگیری بشه چون تم ...

من خودم تو ارایشگاه ابجیم ماساژ هم انجام میدم وقتی مشتری از رو صندلی بلند میشن کلی چهرشون عوض میشه سفیییید میشن و پوستشون با طراوت میشه

این خودتی ؟ خیلی بیش از حد پره.به نظرم کمش کن.توروخدااااااا

خودم نیستم مدل کاش والیوم شَدو

خیییلی قشنگه بذاری خودتم مطمئن باش عاشقش میشی

الان این مده

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
مژه هر ماه ترمیم می‌خواد؟ مژه‌های خودت نریخته؟ دوست دارم مژه کاشت واسه همین می‌پرسم

بستگی به نگهداریت داره

من این ماه خیلی استخر رفتم هی ریخت

خب نمیشه که مژه نریره میریزه ولی مواظب باشی نه مژه خودتم نمیریزه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼