یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها وجدانن این چه عیدی بود امسال داشتیم....من که اصلا نفهمیدم چطور اومدو رفت همش خبرای بد....همش استرس....خدایا خودت عاقبتشو به خیر کن
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الان شبکه خبر گفت بخش زیادی از شهر معمولان زیر اب رفته و ارتباط با پلدخترم قطع شده
الهی....خدا خودش کمکشون کنه....😔😔😔😔😔
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الان شبکه خبر گفت بخش زیادی از شهر معمولان زیر اب رفته و ارتباط با پلدخترم قطع شده الهی....خدا خودش ...
مسئولان چند روز قبل از سیل از مردم خواستن که خونه هاشون رو ترک کن. تعدادی از پلدختری ها گوش نکردن و الان تو سیل گیر افتادن و هیچگونه راه ارتباطی هم ندارن باهاشون. موندن تا بارندگی کمتر بشه و بعد رسیگی کنن.البته یه مسیر از سمت ایلام بود چند نفر رو نجات دادن که متأسفانه اون مسیرم قطع دسترسی شد باهاشون.
انشالله چیزی نیست اخبار بیشتر در مورد لرستان صحبت میکنه جاهای دیگه بیشتر ابگرفتگیه
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»