2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هاپن بامامانم قهرم خیلی ازدستش ناراحتم‌نمیتونم بهش زنگ بزنم. کسی ازبروجردخبرداره؟اونجاوصعش چطور ...

خاکبسرم ،مادرته اون الان چشمش به تلفنه تو زنگ بزنی حالشو بپرسی ،پاشو بهش زنگ بزن دختر

خاکبسرم ،مادرته اون الان چشمش به تلفنه تو زنگ بزنی حالشو بپرسی ،پاشو بهش زنگ بزن دختر

اخه نمیدونی که چی بهم‌گفته

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دختر پاییزی من پاشو زنگ بزن مادر همیشه عشقه به همین بهانه با هم دوست بشین  پاشو عزیز دل

چشم عزیزم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ووووای چ دلی داری تو این شرایط بد برووو زنگ بزن رکم بگووو نگرانت شدم 

چی بگم بدترین کاروباهم کردگفته نیایدخونمون چون پوشک بچه ات خونمونجس میکنه.من خونریزی بعدزایمام داشتم گفته نجس میشه خونه این بیاد...شماباشی به این راحتی میبخشید؟دلم به عیدخوش بو برم خونش...گفت نیا😣

بچه هاچراکسی جواب منونمیده؟شهرکردم سیل اومده؟

اخبار فقط برخی روستاها رو گفت بیشتر راه های ارتباطی بوده 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»