آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 عنوان بارداری با آیودی 955 بازدید | 16 پست سلام من تقریبا یک هفته است پری عقب افتادهبعد دیروز ببخشید یه کمی ترشح کم رنگ داشتم و چند ساعت پیش هم یه لکه دیدمخیلی استرس دارم می ترسم حامله باشم تازه 2 ماه پیش چک کرده بودم آیودی روووووووووووووووووتا فردا که برم دکتر دارم می میرم از نگرانیییییییییییییییییییدعا کنیدددددد حامله نباشممممممم اصلا شرایطشو نداریم الانننننننننننننننننننننننننننننننن:((( سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست 1391/11/10 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشیانه1 عضویت: 1391/06/08 تعداد پست: 1811 اخی عزیزم نگران نباش با این استرسی که داری طبیعیه ک پریودت عقب بیفته به خدا توکل کن نترس
آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 انقدر اعصابم خورده بیشتر از لکه ای که دیدم می ترسم و گرنه کلا خیلی سر موقع نیوده عقب جلو میشده تاریخش سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
سپید_نود عضویت: 1390/09/23 تعداد پست: 836 فک نکنم تازه اگه هم باردار میشدی نباید اصلا لک میدیدی درسته ؟؟؟؟؟؟
آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 خیلی وقت بود چک نکرده بودم . حالا الان که چک شده عقب افتاده:( سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 منم 4 ساله دارم سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 وای منتظرم فردا بشههههههههههههههه سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
مامان_طلا31 عضویت: 1388/11/29 تعداد پست: 210 نمیشه از بیبی چک استفاده کنی؟میشه یکمی برای من توضیح بدین درد داره گذاشتن دستگاه آخه من خیلی ترسو هستم دردش چقدره دردش شبیه چی هست میشه منو راهنمایی کنید [smiley]s/sm06.gif[/smiley] [smiley]l/l_46.gif[/smiley] [smiley]s/sm_50.gif[/smiley]
آریانا_+_مامی مدیر استارتر عضویت: 1387/06/12 تعداد پست: 2482 چرا میشه الان بی بی چک ندارمباید صبح برم بگیرمدرد که چرا داشت اما من کلا آستانه تحمل دردم خیلی پایین هنوز یه آمپول م ی زنم تا چند روز یدنم درد می کنهبعضی ها هم اینجوری نیستممن درد داشتم سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست