2777
2789
عنوان

کم وزنی نی نی

86 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیز 

من قبلا هم تاپیک زده بودم ولی نتیجه نگرفتم

دخترم ۳ماه و ۱۰ روزشه و وزنش ۵۱۰۰ و وزن تولدش ۲۹۰۰ بوده.

خیلی ظریف و ریزه دخترم. و مشکل من اینه ک هربار ک شیر میخوره ۵ دقیقه حداکثر طول میکشه و ۲۰ دقیقه ای ک باید بخوره ک وزن بگیره نمیخوره. 

اولی وقتی شیرمو میدوشم توی شییشه خیلی خوب میخوره. حالا من موندم ک از شیردوش برقی استفاده کنم یا شیر خشک بگیرم براش ک کنار شیر خودم بدم.

چند بار مارک نان بهش دادم اسهال گرفت.

پیشنهاد شما چیه از تجربیاتتون بگید. وزن نی نی هاتونو بگید

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐

بهش شیرخشک نده پشیمان میشی.بعدا دیگه شیرتو نمیخوره.بعدش وزن نی نیت نسبت به زمان تولدش کم نیست تقریبا دوبرابر شده.فقط زمان شیر خوردنشو زیاد کن . من شیرخشک دادم به نی نیم شیرمنو ترک کرد 

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ام سی تی اویل خوبه برا وزن گیری.بریزی تو شیر خشکش.پسر منم کم وزنه.وزن موقع تولدش۲۳۰۰ الان دوماهگی۴۵۰۰

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
به نظر نمیاد وزنش کم باشه میگن توچهارماهگی باید دو برابر وزن تولدش باشه...بهداشت میبریش وزنش رو نمود ...

چرا رو نمودار بود از بس اطرافیان میگن ریزه منم استرس گرفتم ک یه وقت مشکلی نداشته باشه

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
چرا رو نمودار بود از بس اطرافیان میگن ریزه منم استرس گرفتم ک یه وقت مشکلی نداشته باشه

به حرف هیچکس گوش نده هر بچه ای شرایط خودش وداره با هیچ بچه دیگه ای مقایسه اش نکن مهم اینه که وزنش نرمال باشه وبچه سالم باشه ریز و درشتیش مهم نیست عزیزم