2777
2789

دو سال با همیم نامزدم نه عقد ... کلی رفت و آمد و نشون آوردن و ... 

نمیتونم با گذشته اش کنار بیام 

الان خیلی حالم بده 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته اش چیه؟

خیانت؟

قتل؟

اعتیاد؟

جرائم مالی؟

بیماری؟ 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مشاورم به من گفت هرجا نتونستی کات کن من گوش ندادم رفتم زندگی کردم دهسال عمرم سوخت اخرم جدا شدم کلی اذیت شدم هنوز که هنوزه ازدواج دوم کردمدوتا بچه دارم اما روحم از حجم تحقیرهای گذشته لنگ میزنه

به خودت احترام بذار و اگه نمیتونی جدا شو

گذشته اش چیه؟خیانت؟قتل؟اعتیاد؟جرائم مالی؟بیماری؟

ده سال گل می‌کشیده 

الان بدون هیچی طبق نظر روانپزشک یکساله گذاشته کنار 

مشاورم به من گفت هرجا نتونستی کات کن من گوش ندادم رفتم زندگی کردم دهسال عمرم سوخت اخرم جدا شدم کلی ا ...

همسر سابقتونم مشکل اینجوری داشتن یا به دلیل دیگه جدا شدین ؟ 

واقعا قبول دارم ... منم روحم مچاله شده 

اگه پاک شده و تغییر کرده توهم فراموش کن

میترسم موقت باشه از پنج تا دوستش ۴ تاشون میکشن و این هر شب با اونا می‌ره بیرون ... تو فامیلاشونم همینطور احساس میکنم احتمال لغزشش زیاده 

همسر سابقتونم مشکل اینجوری داشتن یا به دلیل دیگه جدا شدین ؟ واقعا قبول دارم ... منم روحم مچاله شده

همسر سابق من به شدت بچه ننه بود 

تازه هیچ نوع مشکل اعتیادی نداشت تو تاپیکام هست

کسی که به چیزی معتاد باشه بازم زندگی بهش سخت بگیره میره سمتش خودتو خلاص کن بذار بره با کسی که با این مدل اعتیاد مشکلی نداره خودشم پایشه

ده سال گل می‌کشیده الان بدون هیچی طبق نظر روانپزشک یکساله گذاشته کنار

عزیز دل چرا دو سال باهاش نامزد موندی و الان یادت افتاده که نمی تونی باهاش کنار بیای؟؟؟

الان پیچیده شد که

نمیشه گفت قطعا بر می گرده سمت مواد، ولی همیشه یه احتمالی هست که آدما برگردن به اعتیادهاشون

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

همسر سابق من به شدت بچه ننه بود تازه هیچ نوع مشکل اعتیادی نداشت تو تاپیکام هستکسی که به چیزی معتاد ب ...

درسته قبول دارم باید هر کی با هم تایپ خودش بمونه ... من دیروز باهاش قرار داشتم نیم ساعت موندم نیومد سراغم وقتی اومد گفت خواهرم گفته یکم مشروب برام برسون واسه همین دیر اومدم 

من اصن با گل سیگار مشروب نمیتونم کنار بیام رسما دارم روانی میشم 

درسته قبول دارم باید هر کی با هم تایپ خودش بمونه ... من دیروز باهاش قرار داشتم نیم ساعت موندم نیومد ...

این زنگ خطره... 

به نظرم با مشاور صحبت کن