الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محبت زیادی میکنم از نظر ج تامینش میکنم باز کار خودشو میکنه اصلا دردام زیاده مخصوصا بعده بچمون
همون عزیزم مردا حسودن باید خانوم حواسش جمع باشه به این موضوع .ببین برای مردا فقط داشتن رابطه ج مهم نیست.تنوع احساس رضایت همسر پیشقدم شدن خانوم وخیلی فاکتورای دیگه مهمه مثلا شما هرشب یه لباس خاص بپوش.یه آرایش خاص بکن.یه کم موهاتو فر کن رنگ کن.چه میدونم الانم که بچه ات کوچیکه همه این کارارو میتونی بکنی امتحان کن
همون عزیزم مردا حسودن باید خانوم حواسش جمع باشه به این موضوع .ببین برای مردا فقط داشتن رابطه ج مهم ن ...
باورت میشه تا حالا شوهرم بهم نگفته آرایش کن یا نکن نمی دونم از اول خوب گشتم عادتشه یا سیستمش با بقیه مردا فرق داره فقط این میخواد هر کاری کرد من چیزی نگم اون موقع خوبم بعدش میاد باهام حرف میزنه یکم اعتراض کنم اصلا تحویلم نمیگیره
باورت میشه تا حالا شوهرم بهم نگفته آرایش کن یا نکن نمی دونم از اول خوب گشتم عادتشه یا سیستمش با بقیه ...
سیاست. عزیزم سیاست داشته باش یه نکته مهمی که خیلیا نمیدونن اینه که شصت تا هفتاد درصد زندگی مربوط به رضایت ج است .چندوقت پیش یه کلاس خانواده میرفتم مربیش میگفت ببخشیدا موقع رابطه کاملا حیا رو کنار بذارید چیزایی گفت که ما هممون با خجالت میخندیدیم فقط یه خانم زبل باید اول از اون نظر مردشو اقناع کنه البته مواظب اقتدار مرد هم باشه مثلا غر زدن قهر مقایسه مشاجره دشمن اقتدار مرد هستند بقیه حرفام دراین مقال نمیگنجه خیلی زیاده