2777
2789
عنوان

غذای مجلسی سبک

222 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ما خانوادهمون پرجمعیته مهمونیامون خیلی سنگین و چاق کننده ست 

من فردا شب دعوت دارم

لطفا

چندتا غذای مجلسی ساده و سبک پیشنهاد بدین 

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهی با شوید پلو

خوبه نوشتم ساده😂😂

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

منم فرداشب مهمون دارم ولی خودمونی هستن .جوجه دارم میزارم با میرزا قاسمی و باقلا قاتق و گوجه کبابی .با مخلفات و دسرم ژله بستنی .اخه ماشمالیه با جوجه کبابی میرزا قاسمی و باقلا قاتق و گوجه کبابی معمولا سرو میکنیم .بنظرتون بده؟

منم فرداشب مهمون دارم ولی خودمونی هستن .جوجه دارم میزارم با میرزا قاسمی و باقلا قاتق و گوجه کبابی .ب ...

من اصلا نمیدونم این غذاها چجوری 

نوش جونتون

واقعا نمیدونی این غذاهای شمالی ک خیلی معروفن .فدات

میرزا قاسمی میدونم اما باقلاقاتق نه 

شما کشک بادمجون بلدی؟

تلف و اسفناج

یتیمچه

😊😋🤗

سوپ درست كن  هوا هم سرده  در كنارش برنج و مرغ

برنج و مرغ سنگینه خب 

دیشب شام مرغ شکم پر و قیمه بود 

امشبم مرغ

فردا شبم مرغ باشه مرغ میشیم خخخ