2777
2789

گوشم جوش زده داخل خیلی دردمیکنه احساس میکنم گوشم ورم کرده چیکارکنم جوش زودتر تخلیه بشه اصلا نمیتونم دست بزنم تابه حال پیش نیومده

بترکونش انقد حال میده

با سوزن‌تمیز.

البته ی لایه  پیاز و داغ کنی بزاری روش سرباز میکنه

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دست نزن بهش که عفونت کنه حالا حالا ها خوب نمیشه ، برو دکتر ، یا داروخانه قطره مخصوص گوش هست اونا رو بد بگیری هی بریزی تو گوشت که چرک رو خشک کنه ، دست بزنی عفونت طولانی میشه ، بعد باید بری دکتر برات تخلیه کنه ، که احتمال پاره کردن پرده گوش هست ، فقط برو دکتر بهت قطره گوش رو بده

اصلا دست نزن بهش که عفونت کنه حالا حالا ها خوب نمیشه ، برو دکتر ، یا داروخانه قطره مخصوص گوش هست اون ...

نه عزیز جوش زده ها عفونت نکرده داخل داخل گوشم نه تقریبا مابین پرده گوش و لاله گوش هست

نه عزیز جوش زده ها عفونت نکرده داخل داخل گوشم نه تقریبا مابین پرده گوش و لاله گوش هست

عزیزم دست بزنی خدای نکرده عفونت میکنه ، دست نزن اصلا .من دیدم چطوریه که میگم ، بازم هر طور خودت صلاح میدنی

عزیزم دست بزنی خدای نکرده عفونت میکنه ، دست نزن اصلا .من دیدم چطوریه که میگم ، بازم هر طور خودت صلاح ...

چشم یه چندروزی تحمل میکنم به هرجورکه هست ولی امیدوارم که خوب شه