2777
2789

بچه٩ماه ام خيلي مهربونه با مامان منو و مادرشوهرم خيلي خوبه با خودمم خوبه

ولي وقتي مادرشوهرمو ميبينه خودكشي ميكنه براش همش دوست داره بره بغلش حتي از بغل منم ميخواد بره بعل اون در حاليكه پسرم روزي يبار بيشتر از يكي يا دوساعت مادرشوهرمو نميبينه 

نميدونم چرا اينحوري ميكنه

😔😔😔بچه مگه از اين سن انقدر بي وفا ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی وفایی بچه ها بلد نیستن فطرتشون پاکه ضمنا چه اشکالی داره اونم مثل تو مامانشه

محبت میکنه که بچه میخواد برا سمتش

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

بده نگه داره

بیکاری

خودت بشین ریلکسیشن کن 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

من یکی بچه هامو همش مادر بزرگش نگه میداشت تا ۳ماهگی خیلی حرص میخوردم چون فقط با بقل اون اروم میشد ولی ی ماه بردمشون خونه خودم  و دیگه تنهایی نگهشون داشتم دیشب ک رفت بقل مامانبزرگش کرییییهههه میکرد تا اومد بقل خودم اروم شد ....کلی قربون صدقش رفتم اخه منم همش میترسیدم بهش وابسته شه راهمونم دوره فاصله داره شهرامون

😥تورو خدا برا کاربریم تبریک نگین خیلی ضایست ....من این بار دهمه ک میترکم و باز ثبت نام میکنم 😪
بی وفایی بچه ها بلد نیستن فطرتشون پاکه ضمنا چه اشکالی داره اونم مثل تو مامانشه محبت میکنه که بچه می ...

خب بره من از خدامه 

ولي تا حالا نديدم بچه تو اين سن انقدر بچسبه به مادربزرگش

آخی عزیزم ایرادی نداره منم بچه جاریم. هروقت منو میبینه گریه میکنه که بیاد بغلم آخه باهاش خیلی بازی میکنم.ا احتمالا مادرشوهرت خیلی بهش توجه میکنه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲