2777
2789
عنوان

نی نی دار بشم یانه؟🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
من ۲۳ سالم همسرم ۲۷

وای خواهر حتما وایستل قرضاتو بده بعد. .سنتم کمه مشکلی نیست

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال که چیزی نیست بگن نازایی 

خیلی بی شرم و حیان مردم

یکی تیکه میندازه ک اخی خدا ب کسایی ک بچه نمیشن بچه بده

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
خیلی بی شرم و حیان مردم یکی تیکه میندازه ک اخی خدا ب کسایی ک بچه نمیشن بچه بده

خدا کمکشون کنه واقعا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اووو بابا وقت داری فکر کردم ۳۵ سالته. وقت داری  بعدن همینا که بهت الان میگن بچه دارشو بگی یه ...

اره من خیلی هم تنهام

شوهرمم دو شیفت کار میکنه تا بتونه از پس هزینه های زندگی بربیاد

زیادی پیشگیری از حاملگی کنی ممکنه بعدا ب دردسر بیوفتیا....من خیلییییییی هارو دیدم پیشگیری کردن الان ...

البته ببخش اینجور گفتما چون تو نزدیکامون دیدم و شنیدم ک میگم....خدا خودش به دادما جوونا برسه ....درسته درکتم میکنم وضعیت مالیتونو 

زیادی پیشگیری از حاملگی کنی ممکنه بعدا ب دردسر بیوفتیا....من خیلییییییی هارو دیدم پیشگیری کردن الان ...

طبیعی جلوگیری میکنیم