2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 32 پست

والا مامان من مراسم بله برون خواهرم رو سر این حرف بهم زد. گفت اگر اعتماد دارید غلط کردید این حرف رو زدید اگر اعتماد ندارید غلط کردید اومدید در این خونه

ضمنا تو دادگاه هیچ کس نمیتونهومدعی بشه همسرش باکره نیست. اگر به ادعا بود سنگ روی سنگ بند نمیشد. اگر دو همسر در موقعیتی بوده باشن که امکان رابطه وجود داشتهدباشه. حتی در حد چند ساعت تنها بودن توی ماشین باشه حرف مرد بی ارزشه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
مسلما به شوهرم همچین جسارتی نمیدم که ازم  گواهی بخادواین کاملا اشتباهه برای کسی گواهی بگیری هم ...

دوست گلم من حقوق خوندم و مطمین هستم که توی دادگاه مرد نمیتونه همچین ادعایی داشته باشه. وقتی بعد عقد فقط چند ساعت تنها بوده باشه با زنش حتی اگر زنش باردار هم بشه طفل ملحق به زوج هست مگر اینکه با ازمایش ثابت بشه نیسست. تا این حد. وگرنه هر مردی با زنش به اختلاف میخورد فرتی میرفت مدعی میشد زنش باکره نبوده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.