2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 32 پست
من مهریه که سهله سرتاپامم طلا بگیرن حاضر نیستم تن به این خفت یه طرفه بدم حالا شما بخاطر پول برین گوا ...

عزیزم من خیلی خیلی ب خودم افتخار میکنم ...چون ازم کسی گواهی نخواست و به میل خودم رفتم....قبل از عقد هم همسرم کلی هزینه کرد برای مشاوره که اخرش خوده دکتر بخاطر انتخابم تبریک گفت...ـ    

💖صلوات میفرستی برام

اگر انتخابت درست باشه هیچ احتیاجی نیست زیر بار این خفت بری!!!والا من خودم بعد عقد ب شوهرم گفتم بریم گفت من غیرتم قبول نمیکنه زنم و کسی که بهش اعتماد کردم و همسرم شده بره خودش جلو ی نفر دیگه باز کنه!گفت یبار دیگم حرفش بزنی من میدونم و تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حس تحقیر آمیزش نمی ارزه! البته نظر منه. کلا اگه طرف اهل دروغ و زیر مهریه زدن باشه بهتره از اول شناختش و انتخابش نکرد. اگر هم اشتباهی شد و انتخابش کردیم بازم گذشتن از مهریه راحت تره تا اقدام قانونی و مطرح کردن موضوع دوشیزگی. 

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
عزیزم اینا ربطی به عزت نفس نداره واسه اینه که اگه تو دوران عقد اتفاقی افتاد که منجر به جدایی شد بتون ...

که قیمتمو کامل پرداخت کنند نه نصفه. درسته؟ 

عزت نفس تعریفش همینه. وقتی پولو به حفظ احترام و شخصیت و برابری خودت و همجنسانت ترجیح میدی داری لهش می‌کنی.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
عزیزم من خیلی خیلی ب خودم افتخار میکنم ...چون ازم کسی گواهی نخواست و به میل خودم رفتم....قبل از عقد ...

خیلی هم عالی

اما مشاوره معادل خفت گواهی بکارت نیست بگو برات گواهی عدم دخول از مقعد بیاره  می‌دونم احتمالا از این حرفم غیرتی میشی و گارد میگیری اشکال ندارد فقط کاش رو بدن خودتم همین غیرتو داشتی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
مدرک برا چی میخوان؟ برا اینکه مهریه رو کامل بدن یا نصفه دیگه. با مدرک آبرو که برنمیگردونن یا مثلاً ک ...

مسلما به شوهرم همچین جسارتی نمیدم که ازم  گواهی بخادواین کاملا اشتباهه برای کسی گواهی بگیری

همین موردی ام ک مثال زدم مهریشو نگرفت

من میگم برید گواهی بگیرید برا روز مبادا

تنها برید اصلا بگیرید قایمش کنید به کسی نشون ندید حتی شوهرتون

دارم میگم با این قوانین واین اوضاع اگه این کارو بکنید به نفعتونه

نمیگم این کارو بکن برای اثبات باکرگیت به طرفت 

چون در حال حاضر برای ۵۰درصد جوونا اصلا مهم نیست دیگه

که قیمتمو کامل پرداخت کنند نه نصفه. درسته؟  عزت نفس تعریفش همینه. وقتی پولو به حفظ احترام و شخ ...

چرا قیمه هارو میریزید تو ماستا 😑اصلا بحث مهریه نیست

بحث دقیقا شرافتتونه

که وقتی یه عوضی بهتون همچین تهمتی بزنه و شما هیچ کاری برای دفاع از شرافتتون و بستن دهنش نتونید بکنید

تو بحث انتخاب همسرم متاسفانه تجربه وامار طلاق نشون داده که اوضاع از چه قراره و واقعیتم اینه که وقتی با یکی نشستی سر سفره عقد حالا یا عاشقشی یا هرچی هیچوقت به روز مبادات یا مشکلات بعد و طلاق فکر نمبکنی مسلما

حالا من اصلا منظورم نیست گواهی بگیر که جلوی شوهرت روسفید باشی قاب کن بزن به دیوار خونت ک همه بفهمن باکره بودی

من میگم دخترای در شرف ازدواج حتما برای بگیرن بلاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه

چون همونطور ک گفتم الان تو سن وسال من وقتی تو دوست واشنا میبینم اصلا برا کسی مهم نیست 

چرا قیمه هارو میریزید تو ماستا 😑اصلا بحث مهریه نیست بحث دقیقا شرافتتونه که وقتی یه عوضی بهتون همچ ...

حرف من اینه چرا شرافتتو به این می‌دونی و چرا با تهمت زودی شرافتت لکه دار میشه؟ و اصلا شرافتت پیش کی لکه دار میشه؟ کی باور می‌کنه که شما باکره نبودی؟ چرا باور میکنه؟ باکره بودنت چرا به همه باید ربط داشته باشه؟ چرا برا مردا چنین مسائلی نیست؟

توضیحش سخته ولی یه شخصیت و یه زندگی ای برا خودتون بسازین که کسی جرات نکنه تو بگه و اگرم گفت اون در مقام متهم و بیشرف قرار بگیره نه شما!

دیگه خسته شدم واقعن از این بحث اما کاش باور کنین که میشه و فقط شعار نیست من و خیلی از دخترای دیگه تو همین فرهنگ بدون این مشکلاتی که شماها میگین ازدواج کردیم(و حتی اونایی که طلاق گرفتن) و هیچ مشکلی پیش نیمده احدی هم جرات نداره ازین جسارتا بکنه چون همه چی سرجای خودشه

مسلما به شوهرم همچین جسارتی نمیدم که ازم  گواهی بخادواین کاملا اشتباهه برای کسی گواهی بگیری هم ...

اگه مسأله پول نیس شما مهریه نگیر به جاش حق طلاق و حضانت و ... با وکالت از شوهر بگیر. اونوقت نه حقت ضایع میشه نه برا مهریه تو دادگاه بهت تهمت میزنه نه پزشکی قانونی لازم داری. 

میخواااین از حقتون دفاع کنینااا ولی بازم به سبک عهد قجر !!   آپدیت شو عزیزم شما میتونی حقوقی خیلی بالاتر از چارتا سکه که قسط بندی میکنن چندماه یه بار با منت یکی میدن داشته باشی و میتونی اندام خصوصیتم خصوصی نگهداری ضمنا   

اگه مسأله پول نیس شما مهریه نگیر به جاش حق طلاق و حضانت و ... با وکالت از شوهر بگیر. اونوقت نه حقت ض ...

دلت میخاد کل کل کنی فقط 

مگه فقط منم یه نگاه ب دورورت بنداز

فقط همین سایت.جای دوری نرو.ی دختری که تو سن نهایت ۱۸.۱۹ازدواج میکنه حق حضانت وحق طلاق میگیره؟

اگ اینطوری بود که بقول خودت کار به دادگاه نمیکشید

مثل اینکه نمیدونید کجا داریم زندگی میکنید اینجا سوئیس نیست وبا این قوانین ضد زن سالی ۱۰۰تا پرونده میتونی ببینی که از خوندنشون شاخ در بیاری و دود از سرت بلند شه بابت بدبختی زنا

و قطعا باید قانون بد رو اصلاح کردواگاهی رو برد بالا ولی متاسفانه ازدواج تو سن کم ونااگاهی نمیزارع

و البته هر کسی نظر خودشو دارع ونمیشه نظراتو ب همدیگه تحمیل کرد

وبرخلاف عده ای که از اینور بوم افتادن  عده ای هم مثل شما از اونور بوم افتادن

مرسی از شرکتت تو بحث

اگه مسأله پول نیس شما مهریه نگیر به جاش حق طلاق و حضانت و ... با وکالت از شوهر بگیر. اونوقت نه حقت ض ...

در ضمن مثال خصوصی نگهداشتن اندام خصوصیتون ربط گوز ب شقیقس

چون اینطوری دگ نباید دکتر واپلاسیونو لیزر بریم حتی نباید رابطه جنسی داشته باشیم

تفکرات ارمانیتو دوس داشتم😁

در ضمن مثال خصوصی نگهداشتن اندام خصوصیتون ربط گوز ب شقیقس چون اینطوری دگ نباید دکتر واپلاسیونو لیزر ...

زندگی واقعیم هم آرمانیه اپیلاسیون و لیزر در خدمت سلامتی و خوشحالی بدن و روح منه معاینه پزشکی قانونی در خدمت حرف مردم

مجبور نیستی الان قبول کنی ولی بهش فکر کن

دلت میخاد کل کل کنی فقط  مگه فقط منم یه نگاه ب دورورت بنداز فقط همین سایت.جای دوری نرو.ی دختر ...

ما باید از یه جایی شروع کنیم اینجارو سوئیس کنیم هروقت همه دخترا تاریخشونو از ۲۰۰ سال پیش آپدیت کنن رو قرن ۲۱ اونوقت تغییر شروع میشه شمام برا تغییر فرهنگ از خودت شروع کن