2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ نگم سر هر سه برام مهم بود اولی و‌دومی طبق میلم شد ولی سومی نه 😔😔

(( البته من بدون هیچ دلیلی به پسر علاقه داشتم، نه جاری داشتم و‌دارم ، نه خواهر شوهر متاهل ، نه خواهر نه کلا کسی که خدایی نکرده بگم فلانی پسر داره کاش منم داشته باشم... فقط خیلی پسر دوست داشتم... اما سر سومی با تمام‌وجودم دختر می خواسم هم خودم هم همسرم که نشد متاسفانه))

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

کاملا صادقانه میگم جنسیت اصلا برام مهم نیست فقط میخوام سالم باشه 

البته بچه ی دوم یه کوچولو دوس داشتم دختر بشه چون اولی پسر بود اما فقط دوس داشتم و مهم نبود واسم

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
دروغ نگم سر هر سه برام مهم بود اولی و‌دومی طبق میلم شد ولی سومی نه 😔😔 (( البته من بدون هیچ دلیلی ...

الهی...عزیزم بازم شکر که داری....برای منم دعا کن

💖صلوات میفرستی برام

من دختر دوس دارم از پس بدم میاد...ولی همسرم پسر دوس داره....الانم ی دختر خوجل تو دلمه...ولی تو خانوادمون پسر نسبت ب دختر عزیز تره این ناراحتم میکنه....بخاطر همینم هس ک از پسر بدم میاد.....خواهرمم پسر اورده تازگیا حس میکنن من حسودی میکنم ولی من از اولشم از پسرا بدم می امد فقط دختر ...

من دختر دوس دارم از پس بدم میاد...ولی همسرم پسر دوس داره....الانم ی دختر خوجل تو دلمه...ولی تو خانوا ...

عزیزم خدا گفته هر زنی ک بچه اولش دختر باشه برکت و رحمته....به بقیه گوش نکن ..فقط به فرشته کوچولوت فکر کن...تو رو خدا برای منم دعا کن

💖صلوات میفرستی برام

فرقی نمیکرد اصلا هم کنجکاو نبودم فقط سلامتیش مهم یود وهست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن