2777
2789
عنوان

کیا خیلی تنهان و دهه شصتی مجردم

285 بازدید | 37 پست

من هیییچ کسی به غیر مامانم ندارم یه خواهر دارم اون دنبال زندگی خودشه نه دوستی دارم نه فامیلی چند ساااله مسافرت نرفتم اصلا زندگی نکردم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا دوست نداری یا فامیل نداری؟

برای همینه من معتقدم هی به همه نگیم سمی. آدمها رو با همون عیب‌های کوچیکشون کنار خودمون نگه داریم. مادر شما رو نمیدونم چطوری هستن، ولی بعضی مادرا، خصوصا مادرای امروزی با سمی سمی گفتن و حذف همه، بچه‌هاشونو تنهای تنها میکنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

این هنر بتونی خودتو تنها سرگرم کنی .باورت میشه من نامزدم اما گاهی تنهایی دلم میخواد وقت بگذارم .همین دیروز پیاده رفتم بیرون تنها غذا خوردم تو کافه رستوران 

بعد رفتم تنهایی خرید روتین پوستی 

بعد اومدم خونه یکمی کتاب خوندم و واقعا بهم خوش گذشت هیچ کسی همراهم نبود نه دوست نه نامزد