2777
2789
٢٠ تومن شد عزيزم با ي تخت كنار مادر

خیلی عالیه خیلیم خوب خربدی 

دوستان استارتر با سلیقه تم و ترکیب رنگو رعایت کرده برا همین اینقدر شیک دیده میشه 

وقتی همه چیو رنگی رنگی و بی ربط میخرین و‌مثل سمساری فقط پر میکنین معلومه که آخرش زشت و شلخته دیده میشه 

با هزینه خیلی کمتر از اینم میتونین شیک و مرتب باشین 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشششششششششش بحالت من اینقدر پسر دوس دارم توروخدا برا من دعا کنید خدا یه پسر سالم و تپل بهم بده  لطفاااااا

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
اخر ماه ديگه ميياد عزيزم💋💋💋

گفتی عزیزم

ان شاالله راحت زایمان میکنی 

طبیعی؟ 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
پسرم ٤٠٠ گرم اضافه وزن داره سزارينم به خاطره وزنش😂💋💋💋

یادم باشه اینو😂😂😂😂 به دردم میخوره 

مبارک باشه عزیزم😘😘😘

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
نتي نيست من ميرم خونه با دستم هر علامتي خواستي در مييارم نشون ميدم كه نتي نيست يعني واقعا ما انقدر خ ...

لازم نیس غیبت زد گفتم درضمن مگ هرکی نتونه بخره خزه😕😕😕😕😕

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
كي غيبش زد؟؟؟ نت نيست من رفتم خونه بگو با دستم چه علامتي نشون بدم من فيلم ميگييرم توضيحم ميدم كه نت ...

توغیبت زداسی تویی دیگ  لازم نیس مگ خیلی مهمه😁

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐