2777
2789
نمیدونم چرا حسم میگه نتیه😐

نتي نيست من ميرم خونه با دستم هر علامتي خواستي در مييارم نشون ميدم كه نتي نيست يعني واقعا ما انقدر خزيم كه نتونيم اينجوري خريد كنيم؟؟؟ واقعا كه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخي الهي زودتر خريد كن تا سنگين نشدي اينم به خدا زياد نيست وسايل مورد نياز ي بچس  بعدشم من ٢ ت ...

میدونم منم دوتا سقط داشتم خدا اینو برام حفظ کنه میرم ولی الان اولشه میترسم برم خودمو خسته کنم بعدم میخوام بدونم جنسیتش چیه برام دعا کن عزیزم😘

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
وای خوشبحالتون.من مجردم ولی بابام پول نداره.خودم م شرایط شاعل شدن ندارم.من چکارکنم فردا که شوهرکنم و ...

شوهر كردي ايشاللله بچه دار كه شدي مامانت بهت ميده سخت نگير شوهرو پيدا كن تا بچه خدا بزرگه😂😂😂

میدونم منم دوتا سقط داشتم خدا اینو برام حفظ کنه میرم ولی الان اولشه میترسم برم خودمو خسته کنم بعدم م ...

ايشالله عزيزم هيچ اتفاقي نميافته ايشالله صحيح و سالم به دنيا ميياد

ايشالله عزيزم هيچ اتفاقي نميافته ايشالله صحيح و سالم به دنيا ميياد

قربونت برم همچنین ان شاالله خرید دومادیش

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁