2777
2789
سلام من خودم رشتم ریاضی بود پارسال کنکور دادم  خیلی رشته ی سختیه خیییییلی تو دانشگاه هم انتخا ...

از زیست خیلی بدم میاد خیلی از اول اشتباه کردم بخاطر دوستام اومدم تجربی در حالی که ریاضیو هم خیلی دوست داشتم هم توش عالی بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان راحتتره تغیر رشتت ببین چه کتابی داره ریاضی بجز هندسه ت فقط زودتر تغیر بده رشتتو تا به پایه بالا ...

من پرسیدم فقط هندسه هس که باید بخونیم با یه فصل فیزیک میخوام بدونم فیزیکم باید امتحان بدم یا نه 

دهمما

دوم دبیرستانی که تعییر رشته میخوای بدی دیگه؟؟؟

من رشتم ریاصی بود اینا کتابامون بود

اگه این درسا رو سرکلاس نرفتی قبول شدنشون خیلی سخته

بعد چون بیس رشتت حساب میشن اگه اینا رو خوب بلد نباشی خیلی به مشکل میخوری

واسه پیش دانشگاهی و دانشگاه که میخوای رشته قبول بشی دینی و تاریخ و زبان و ادبیات و اینا به کارت دیگه نمیاد

اونجا اگه ریاضی پایه ضعیف باشی هیچی از درسا رو نمیفهمی

دوم دبیرستانی که تعییر رشته میخوای بدی دیگه؟؟؟ من رشتم ریاصی بود اینا کتابامون بود اگه این درسا رو ...

من هندسه رو که خوندم خیلی اسون بود فقط مشکلم فیزیکس که نمیدونم باید امتحانشو بدم یا نه 

دهم فقط هندسه و یه فصل فیزیک اضافه تر داره