2777
2789
عنوان

آقای رژ لبی یه لحظه لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن رژ لب خانوما نزنن ،،ساده باشن تا پسندیده بشن بلکه

بیجا کرد

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چرا هیچ وقت نمیتونیم تبادل اطلاعات سازنده و مفیدی داشته باشیم؟چرا این همه ظرفیتمون کمه؟

معلومه اکثرا هنوز به رشد عقلی کامل نرسیدند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حرف بدی نزد نظرشو گفت اما اماااا قفل کرد،،،یعنی نظر ندید ،من نظر بدم

خوب بچه ها توهین کردن. برااینکه بحث بالا نگیره قفل کردن خود منم داشتم مینوشتم که قفل بود 

هیسسسس دخترها فریاد نمی زنن
سلام خانم سین دخت مهربون.سال نوی شما مبارک و خوشحالم دوباره در سایت می بینمتون آقای men از کاربر ...

سلام به پسر جوانمرد 

که اگه یه مرد واقعی توی این سایت باشه اونم تویی

حرفت متین،،اما همه کاربرا برای خودشون یه نظری داره،کسیکه همچین تاپیکی رو میزنه باید پیشو به تنش بماله،،،نظرات و پیامها با هر لحنی قابل احترامه،،،

اونم نظرشو گفت،،پس باید میشنید،،

لطفا نگید که نظرشو گفت ،ایشون فکر میکنه خانومها همه فکرشون اینه که مردها چی خوششون میاد و فقط برای ج ...

این قضاوته دوستم،،قضاوت نکن،،،من میگم عقیده اشو اومد گفت،،قفلش چی بود،اینجا بیشتریا خانم هستن،میزاشت کاربرا حرف بزنن ،هرکسی لحنی داره،

چرا هیچ وقت نمیتونیم تبادل اطلاعات سازنده و مفیدی داشته باشیم؟چرا این همه ظرفیتمون کمه؟ معلومه اکثر ...

اینجوریه که طرف حرف میزنه،بعدش میگه من حرفامو زدم تو شنیدی حالا ساکت باش حرفم نزن،،،تبادل یعنی دوطرفه

من هم با سین دخت عزیز موافقم.. وقتی یه تبادل نظر راه میندازیم نباید قفل کنیم باید نظرات و انتقادات بپذیریم.. ایشون میتونستن تاپیک باز بذارن و  نظر خواهی کنن هم از آقایون سایت هم از خانم های سایت... مثل جناب جوانمرد که سریع قفل میکنن که خدای نکرده کسی ازشون سوال بی ربط نپرسه نباشیم. بنظرم تاپیک هایی که بدون تبادل نظر قفل میشه یه جورایی توهین به شخصیت خواننده محسوب میشه

دقیقا چرا نذاشت بقیه هم نظرشونو بگن

الآنم متوجه نمیشن کاربرا،،،،

من میگم ایشون عقیده و نظرشو گفت خیلی هم خوب،،،قفل چرا کردی؟؟!!

هویج که نیستیم،،،همه ما نظراتی داریم،ولو تند،،،کاربری که اهانت می‌کنه فقط بخون و ساده بگذر

بزار همه نظر بدن

اوووه چه خبرتووووووونه😐😐😐😐

طرف چهار تا خط گفته بود معصومیت و آرایش لایت از نظر آقایون جذابتره😐

حالا چیز بدی نگفته که

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت