2777
2789
عنوان

آقای رژ لبی یه لحظه لطفاً

1316 بازدید | 43 پست

داداش من،،اینجور نمیشه که ساعت ۳ نیمه شب میایی از رژ لب میگی بعد تاپیک رو قفل می‌کنی!!!!!

ما باید متن بلند شمارو بخونیم و شماهم باید به نظرات احترام بگذارید 

اول اینکه هر چیزی جایی و مکانی داره،،،،با این اوضاع اقتصادی و سیل،،رژ لب که سهله،،صورتشم به زور میشوره

به جای قفل کردن تاپیکت،که بی احترامی به نظرات محسوب میشه،جنبه اتو ببر بالا،و اینکه به جای رژ لب،برای مردم بدبخت سیل زده طلب آرامش کن

با سپاس فراوان آقای رژ لبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا نظرشو گفت. بیخیال شید دیگه

میشه برام توضیح بدی چی بوده 

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

اينجا تنها كشوريه ك اقايون فك ميكنن هركي رژ قرمز بزنه فلانه و فلان☹️

بعضيا بايد مغزشونو اصلاح كنن ك بفهمن اون ي رنگه و ي علاقه و هنوز جا نيفتاده ك قرمز هم مث مشكي و ابي و سرمه اي ي رنگه فقط ي ررررررنگ

به نام قدرت مطلق الله
میشه برام توضیح بدی چی بوده 

هیچی یه اقایی تابیک زد گفت از نظر مردا رژ جذابیت نداره و فقط باعث جلب توجه میشه و مردا صورتای ساده و معصومو بیشتر میبسندن.

بعد همه خانوما برگشتن بهش

کاربر خیلی مودبیه.کارشون درست نبود

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 

بچه ها به نظر منم حرف بدی نزد هرکی نظری داره چه اشکالی داره بعضی چیزارو متوجه بشیم من به شخصه همیشه فکر میکردم رژ قرمز جلوهی قشنگ تری داره فکر میکرددمم همسرمم همین فکرو داره اما ازحرفاش فهمیدم رژ لایت 

هیسسسس دخترها فریاد نمی زنن