2777
2789
عنوان

آقای رژ لبی یه لحظه لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 43 پست
الآنم متوجه نمیشن کاربرا،،،، من میگم ایشون عقیده و نظرشو گفت خیلی هم خوب،،،قفل چرا کردی؟؟!! هویج ک ...

میخواس فقط نظرشو بگه شاید

قصدش تبادل نظرنبوده

یا برا اینکه دعوا نشه قفل کرده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
این درست نیست که آقای رژ لبی خطابش کنید... اگه بر فرض یک نفر کار اشتباهی کنه نباید آبروی طرف رو ببری ...

الان اسم شما پشمک هست،،ایا پشمکید؟؟؟؟پس اسم مهم نیست

همون آقای men,,,مسأله رژ لب نیست،،من میگم چرا نزاشتی نظرات بیان بشه،،،

چون به اسمش دقت نکردم و از قفل کردن تاپیک رنجیده شدم گفتم رژ لبی

به خاطر ندارم که ایشون همون کاربر قدیم هستن یا نه،،پسر جوانمرد منو یادآوری کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووه چه خبرتووووووونه😐😐😐😐 طرف چهار تا خط گفته بود معصومیت و آرایش لایت از نظر آقایون جذابتره😐 ...

اره واقعا چند تاپیک زده شد واقعا نمیتونم درک کنم  

بیچاره اونم نظرش گفت قرار نیست همه هم عقیده باشن

...........
الان اسم شما پشمک هست،،ایا پشمکید؟؟؟؟پس اسم مهم نیست همون آقای men,,,مسأله رژ لب نیست،،من میگم چرا ...

من خودم این اسم رو روی خودم گذاشتم دوست عزیز ... 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
به نظرت بعضیا میان برای تبادل نظر محترمانه؟! تاپیک اکثر آقایون رو یه نگاه بندازید متوجه میشید.کل ...

پسر جوانمرد موافقم باهات

اما چرا ما یاد نمی‌گیریم به عقیده همدیگه احترام بزاریم،،،

شاید،،،، من انسانی هستم پذیرنده،،،شاید

تو خودتم بذاری جای اون 

وقتی تاپیک بزنی ۲۰ تا پست منفی و تند میبینی قاعدتا قفل میکنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
به نظرت بعضیا میان برای تبادل نظر محترمانه؟! تاپیک اکثر آقایون رو یه نگاه بندازید متوجه میشید.کل ...

حالا شما چرا اینقد سریع دلخور میشین.. منظورم اینه. شما یکی از چند نفری هستین که همیشه تاپیک هاتون قفل یا تو تاپیک های دیگه سریع به استارتر میگید قفل کنه

تو خودتم بذاری جای اون  وقتی تاپیک بزنی ۲۰ تا پست منفی و تند میبینی قاعدتا قفل میکنی

من میگم چنین مطلبی برای برخی کاربران با فرهنگ متفاوت،سن متفاوت،گذشته متفاوت،،پس لرزه به همراه داره،،،نوشتی اوکی،،پس گوش شنوا باش

هرکسی توهین می‌کنه بحثش جداست

حالا شما چرا اینقد سریع دلخور میشین.. منظورم اینه. شما یکی از چند نفری هستین که همیشه تاپیک هاتون قف ...

قفل کردن عین بلک کردنه،،،محترمانه نیست

این نظرمنه،،به خدا نظر منه،،قرار نیست این نظر همه باشه

من میگم چنین مطلبی برای برخی کاربران با فرهنگ متفاوت،سن متفاوت،گذشته متفاوت،،پس لرزه به همراه داره،، ...

والا تاپیکش تبادل نطر نبود توهین بود

همه گفته بودن 

خب به تو چه

مگه نظرت مهمه

مگه برا شما میزنیم

خب اینا تبادل نطر نیس که جبهه گرفتنه

قابلیت قفلم مال همینه دیگه

آقای men ،من به تک تک کلمه و عقیده تون احترام میزارم،،دوست داشتم در حال نوشتن که هستم برات وقت گذاشتم،داشتم می‌نوشتم شما قفل نمی‌کردید

چرا توی خیابون و یا بین همسایه ها دعوا و فحش کشی میشه؟؟؟چون واینمیسن حرف گوش بدن،،همو آخر تیکه تیکه میکنن آخر سر تازه میان بعد خون و خون کشی حرف میزنن،،،این مطالب شما جای بحث داشت،شاید کسی یه مشکل درونی داره دوست داره رژ لب قرمز بزنه،شما دست گذاشتید روی زخم دلش دردش اومد,,شاید یکی از همین کاربرا امشب به خاطر رژ غلیظی که زده با همسرش دعوای شدید کرده اومده سایت و با نوشته شما مواجه شده،،شاید یکی خیلی خیلی رژ لب قرمز دوست داره اما پدرش منعش کرده،،بزار خالی بشن،بزار با هر لحنی ابراز وجود کنن،بزار تفکر کنند شاید نوشته شما مفید باشه برای برخی،،همین

توی این سایت در کنار هم باشیم نه روبروی هم،،،به توهین های همدیگه هم با دید عادی نگاه کنیم

مثلاً الان خیلی ها با تاپیک من برخورد کردن،من فقط خوندم و محترمانه پاسخ دادم و یا حتی جواب ندادم چراکه هرکسی آزادی بیان داره 

موفق باشید

من وقت گذاشتم و تاپیکشونو خوندم همینطور برای نوشتن نظرم وقت گذاشتم و دیدم که تاپیک قفل شده .در هر صورت با نظر ایشونم مخالفم خانمها صرفا برای خوشایند اقایون رژ قرمز تند یا ملایم  نمیزنن ایشون یک طرفه گفت از نظر من و بقیه مردها ...ر خیلی وقتها  ارایش به خانومها اعتماد به نفس میده حالا تند یا ملایم بستگی به روحیات شخصیشون داره ولی فقط برای جلب نظر مردها نیست .

اما قفل کنید بهتره.آقای men باشخصیت ترین کاربر مرد اینجاست و مثل برادر کوچکترم میمونه.ایشون نظرشون ر ...

منم خ خیلی براتون احترام قائلم

اما

پسر جوانمرد،مردم ما نیاز فراوان به تخلیه هیجانی دارن،خیلی حرفهای ناگفته ولو تلخ دارن،،با قفل کردن هیچی درست نمیشه

اینجا همینه،،ادمهای مختلف،،منتظر بدترین حرفها هم که باشم قفل کردن درست نیست,,من برای همه احترام قائلم،،اینجا ازادن اظهار نظر کنن،،،مطمئن باش آزاد که باشن توهین هم نمیکنن،،چون راحت ان