2777
2789
عنوان

همه میگن بسه دیگه بچه دار شو، روم نمیشه بگم تاحالا نشدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اگه با دارو به نتيجه نرسيدي برو طب اسلامي شايد نتيجه گرفتي بع اميد خدا

کانال طبیب سالم حصاری رو دنبال میکنم.دارو گیاهی گرفتم این ماه امتحان کنم.با بومادران پریودیم منظم شد.فقط مونده تخمک گذاریم.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

امسال عید خیلی تیکه بهم انداختن منم ۶ساله بچه میخوام جاریمم ۸سال باردار نشد من اومدم ۱سال بعد باردارشد نمیدونس الان چه کلاسی میذاره همش میگه من بیشتر ازیکسال توانتظار نبودم واگذارش کردم به خدا

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
ادم خیلی محکمی هستم ولی از اینکه روزی بخوام اقرار کنم که فعلا باردار نشدم وحشت زدم میکنه.

اصلا نگران نباش حتما باردار میشی 

فقط از خدا بخواه به موقعش فرزند سالم و صالح بهت بده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
امسال عید خیلی تیکه بهم انداختن منم ۶ساله بچه میخوام جاریمم ۸سال باردار نشد من اومدم ۱سال بعد باردار ...

چطوری میگن از خدا نمیترسن بچه امانت خداست خودش میده میگیره ما که جرات نمیکنیم والا 

غصه نخور مطمئن باش پاش میخوره 

مگه چند ساله ازدواج کردی؟ 

من ۶ سال بعد عروسی بچه دار شدم ولی هیچ کس هم بهم چیزی نگفت !  اگه می گفت خیلی سفت و محکم می گفتم نه هنوز زوده!!!!

هم خودم و هم شوهرم با هم هماهنگ کرده بودیم تو این ۶ سال تو مهمونی ها نه بچه ای بغل کنیم نه زیاد سمت بچه ها بریم !!   کافیه یه بچه رو شوهرت بغل کنه سریع حرف درمیارن که شوهره بچه می خواد زنه بچش نمی شه!!!!

انشاالله ماه دیگه تا ۹ ماه پریود نشی 😁😁😁😁 دکتر رفتی عزیرم دارو بهت داده؟؟؟

دو دوره دارو خوردم.اینقد اعتمادبنفسمو از دست دادم که متاسفانه حتی دلم نمیخاد دکتر هم برم.

امسال عید خیلی تیکه بهم انداختن منم ۶ساله بچه میخوام جاریمم ۸سال باردار نشد من اومدم ۱سال بعد باردار ...

انشاالله امسال سال پر از بارداری ای باشه.ماها هم دامنمون سبز بشه.درکت میکنم گلم