بچه ها ما دادشم رفتیم خواستگاری براش از بس که این پسر خوبه و مظلوم سر به زیر از خودش خونه ماشین خارجی داره کارمند بانک خوش قد و بالا رفتیم یه دختردیدیم خوشمون نیمد فردا صبح دختره زنگ زده به داداشم بیا منو ببر خونه تون با خانوادت آشنا بشم هیچی اومد و ما اصلا از دختره خودمون نیمد ولی دادش ساده من گفت برید قرار عقد گذاشتیم مادرم رفت قندو نبات برا سفر عقد بخره دختره گفته من خودم خریدم مادرم ناراحت شد گفت ما باید میخریدیم بعد چند دقیقه داداشم زنگ زد به گوشی مادرم که شماها دارید زیادی دخالت میکنید و دادو بیداد مادرم پاشو تو یه کفش کرد نرفت برا قباله نوشتن...ادامه داره
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کجاش بدجنسه بیچاره شما بدجنس ترید، ما هم همه خریدامونو خودمون کردیم باباش فقط پول میفرس ...
منم خودم برا خرید با شوهرم تنها رفتیم ولی اونجا که باید احترام بزاریم و گذاشتیم مثلا نبات و قند و پارچه رو مادر شوهرم با خواهر شوهرم خریدند برام آوردند
منم خودم برا خرید با شوهرم تنها رفتیم ولی اونجا که باید احترام بزاریم و گذاشتیم مثلا نبات و قند و پا ...
دقیقا مثل ما
وسایل عقد و چادر و ... رو اونا آوردن
چه دختر پررویی هستش احترام باید بزاره حداقل تا عروسی
اون کاربر هم که میگه خانواده پسر فقط باید پول بدن!!! خیلی عجیبه برام🙄
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مادرم هرجا میرفت زیارت کلی چیز می آورد بده به عروس چقدر آرزو داشت به عروسامردم نگاه میکنه حسرت میخوره که چقدر احوالم سر مادر شوهر می زارند من خودم شوهرم هیچی نداره حتی اخلاق ولی هیچوقت به مادر شوهرم بی احترامی نکردم اگه دو روز شوهرم نره سرش بیچاره ایم
شاید اونا مثل شما اون رسما رو نداشتن کع اون چیزایی که شما گفتین رو شما بخرید،به نظرم از روز اول شلوغش کردین این که بی احترامی میکنه رو قبول دارم اما شما اول شروع کننده بودید و دخالتهای زیادی کردید و میکتین اینا رو از نوشته هاتون متوجه شدم،هیچ طلسنی هم در کار نبوده