2821
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 63 پست
چیزی نمیدونی نظر نده دیروز داداشم خواب بوده جواب تلفنتو نداده زنگ زده به مادرم میگه پسر احمق و بیشعو ...

اينجا بعضيا چشم بسته ب عروس حق ميدن فكر ميكنن تو خاهرشوهر خودشوني  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کجاش بدجنسه بیچاره  شما بدجنس ترید،  ما هم همه خریدامونو خودمون کردیم باباش فقط پول میفرس ...

منم خودم برا خرید با شوهرم تنها رفتیم ولی اونجا که باید احترام بزاریم و گذاشتیم مثلا نبات و قند و پارچه رو مادر شوهرم با خواهر شوهرم خریدند برام آوردند

منم خودم برا خرید با شوهرم تنها رفتیم ولی اونجا که باید احترام بزاریم و گذاشتیم مثلا نبات و قند و پا ...

دقیقا مثل ما

وسایل عقد و چادر و ... رو اونا آوردن 

چه دختر پررویی هستش احترام باید بزاره حداقل تا عروسی

اون کاربر هم که میگه خانواده پسر فقط باید پول بدن!!! خیلی عجیبه برام🙄

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کاش عقد داداشت مادر شوهر منم دعوت بود.مادرشوهرم خیاطه بهش پارچه دادم مانتو بدوزه چند بار رفتم پرو چن ...

مادر من سر عقد سرویس طلا به دختره داد ما خواهرا همه النگو

میگه تک پسره مامانم 8 ماهه ندیدش سکته کرد

عه ! از کجا متوجه شدی آفرین  

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مادر من سر عقد سرویس طلا به دختره داد ما خواهرا همه النگو

ای ننه روزگاره دیگه هر کی یه جور داره میکشه تو برای چی حرص میخوری دیگه عقد کردن ان شاالله عاقبت بخیر بشن به مامانتم بگو با حرص خوردن خودشو از بین نبره

مادرم هرجا میرفت زیارت کلی چیز می آورد بده به عروس چقدر آرزو داشت به عروسامردم نگاه میکنه حسرت میخوره که چقدر احوالم سر مادر شوهر می زارند من خودم شوهرم هیچی نداره حتی اخلاق ولی هیچوقت به مادر شوهرم بی احترامی نکردم اگه دو روز شوهرم نره سرش بیچاره ایم

شاید اونا مثل شما اون رسما رو نداشتن کع اون چیزایی که شما گفتین رو شما بخرید،به نظرم از روز اول شلوغش کردین این که بی احترامی میکنه رو قبول دارم اما شما اول شروع کننده بودید و دخالتهای زیادی کردید و میکتین اینا رو از نوشته هاتون متوجه شدم،هیچ طلسنی هم در کار نبوده