2821
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 63 پست

اینا به کنار را دشمن نوکر خودشون کردند میخام بیان خونه مادرم عید دیدنی داداشم از یه شهر دیگه باید برا اونا رو ببره عید دیدنی دوباره ببره خونه شون همینطور دارند پولای داداشم و میکشند سر عقدش داداشم و مجبور کرد به کل فامیلش پول بده ولی ما خواهرت مثل غریبه ها بودیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ما نه برادرم دختره رو نه دیده بودیم نه می شناختیم یه جور عجیبی دختره پر رو هست

چند سالش دختر؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اینا به کنار را دشمن نوکر خودشون کردند میخام بیان خونه مادرم عید دیدنی داداشم از یه شهر دیگه باید بر ...

خدا شانس بده ك ميگن همين شانس دختر هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم ببخشید انگار اسم حضرت ابوالفضل حرمت داره اگه ناراحت نمیشی انشاءالله خودش حاجتتوبده 

برا مادرم دعا کنید مادرم ۵ سالش بوده پدرشو از دست میده بعد پسر بزرگشو این پسر سر ۸ تا دختر اومده براش دعا کنید یه فرجی برسه

کجاش بدجنسه بیچاره 

شما بدجنس ترید،  ما هم همه خریدامونو خودمون کردیم باباش فقط پول میفرستاد!  اخرشم اونا یکیشون فوت کرد فامیلاش ناومدن برا طایفه من و فقط خانواده خودش عروسی گرفت ینی درجه یکاشم نبودن... 

این روزا دیگه زمونه عوض شده فکر زندگی خودتون باشین 

اونا حقشونه فقط خودشون تصمیم بگیرن 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂

جالب اینجاس که گفته منتظر عروسی نباشید من خودم می رم تو خونم بعد خبرتون میکنم یعنی مادر بیچاره من نباید برا یه پسر عروسی بگیره تازه خونه و ماشینم مادرم پول ارثشو داده به دادشم

سر عقد خوندن مادرم به دختره گفت سوره مورد باز کن برگشته میگه دلم میخواد سوره جن و بخونم

واي چ رويي داره

کجاش بدجنسه بیچاره  شما بدجنس ترید،  ما هم همه خریدامونو خودمون کردیم باباش فقط پول میفرس ...

چیزی نمیدونی نظر نده دیروز داداشم خواب بوده جواب تلفنتو نداده زنگ زده به مادرم میگه پسر احمق و بیشعور کجاست تو بلد نبودی پسر بزرگ کنی هزار حرف دیگه به بابام زنگ زده گفته پسر وقتی زن میگیره باید خونه مادرش و فراموش کنه

تک پسره مادرم ۸ ماه جدیدش سکته کرد

چقدر بد تایپ میکنی استارتر 

اولین باره نوشته ها رو نمیتونم بخونم هر چه دقت میکنم!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️