2821
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 63 پست

جالبی به اینجاس که اصلا این عروس قد و قیافه نداره...ما فقط بخاطر برادرمون سکوت کردیم وگرنه زبون داریم حالش کنیم میخاییم داداشم لااقل حرص ما رو نخوره...هر روز یه پرو فایل جدید میزاره بر علیه فامیل شوهر امشب نوشته بیشعورها فامیل شوهر....ما هم فقط سکوت میکنیم فکر میکنیم منتظر یه جرقه از ما هست تا یه دعوای حسابی را بندازه

شاید اونا مثل شما اون رسما رو نداشتن کع اون چیزایی که شما گفتین رو شما بخرید،به نظرم از روز اول شلوغ ...

ما از یه شهر هستیم رسممون یکیه اونا بخاطر برادرش رفتند یه شهر دیگه...چرا عمه دختره که الان همشهریمونه گفت دختر برادر من زیادی خودخواهی اینو بعد عقد گفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زن عمو من یه پسراش با یه دختر دوست شد رفتند خواستگاری برا خرید عقد که رفتند دختره گفته من خودم لباس نامزدی خریدم زن عمو منم گفته پس شما که کاراتونو کردید نیازی به ما ندارید و اومده خونه همون شب بزرگای فامیل دختر آوردند از زن عمو من معذرت خواهی کردند..زن داداش من یکی مثل زن عموی منو می خاست او ۶ تا پسر داشت بلد بود چطور رفتار کنه مادر بیچاره من نه

جالبی به اینجاس که اصلا این عروس قد و قیافه نداره...ما فقط بخاطر برادرمون سکوت کردیم وگرنه زبون داری ...

كي معرفي كرد بهتون؟ چقد اعتماد ب نفس داره خوش بحالش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم