پسرم 4 ماه و نیمشه.. از وقتی دنیا اومده همسرم جاش رو جدا کرده از ما.. بچم دوماه اول که اصلا نمیخوابید ماه سوم بهتر شد الانم شبا میخوابه اما زیاد بیدار میشه و مخصوصا وقتی میخواد پی پی کنه از دوسه ساعت قبلش هرچنددیقه صدا میده.. اوایل میگفتم گناه داره همسرم صبا میره سرکار تا شب.. چون خودمم کارمندم درکش میکردم.اما الان حس میکنم بدعادت شده.حتی تو روزای تعطیلم نمیاد پیش ما بخوابه.الان یه هفتس تعطیله .. خیلی رفته رو مخم.حق دارم ناراحت شم؟یا همه مردا همیتجوری اند😒
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه لاقل تو روزای تعطیل بیاد بخابه و شبا گاها اون به بچه هم برسه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خیلی بی خود کرده که نمیاد پیش تون بخوابه ادم نبایدان قدر خودخواه باشه میگه تنها از شماست؟خجالت داره شما باشون صحبت کن بگو این رسمش نیست واگر با حرف تو راه نیومدشب بچه را پیشش بخوابون وشما برو در یه اتاق دیگر بخواب تا ادب بشه.
مگه بچه رو از خونه بابات اوردی که از ابتدا اجازه دادی بره جدا بخوابه. بهش بگو برگرده اتاق خواب وگرنه محدودیت بذار براش تا متوجه بشه که ایشونم پدر شده و بچه و مسیولیتهاش مشترکه.