پسرم 4 ماه و نیمشه.. از وقتی دنیا اومده همسرم جاش رو جدا کرده از ما.. بچم دوماه اول که اصلا نمیخوابید ماه سوم بهتر شد الانم شبا میخوابه اما زیاد بیدار میشه و مخصوصا وقتی میخواد پی پی کنه از دوسه ساعت قبلش هرچنددیقه صدا میده.. اوایل میگفتم گناه داره همسرم صبا میره سرکار تا شب.. چون خودمم کارمندم درکش میکردم.اما الان حس میکنم بدعادت شده.حتی تو روزای تعطیلم نمیاد پیش ما بخوابه.الان یه هفتس تعطیله .. خیلی رفته رو مخم.حق دارم ناراحت شم؟یا همه مردا همیتجوری اند😒
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
کاش یه کم شوهر من جدا میخوابید از دستش کلافم اصلا سرد شدم وحشتناکک میاد طرفم انگار یه زامبی میاد پیشم از یه طرف هم میترسم اخر بره هوو بیاره سسرم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
باهاش حرف بزن،دلیل کارشو بپرس، شاید فکر میکنه شما نمیخوای،تنها فقط به حساب فکر خیال خودت هیچ رفتار شوهرت قضاوت نکن، بعضی فکر میکنن ، زندگی میدون جنگ، و شوهر رقیب جنگی، محلش نده، بهش رو نده تا نیومده سمتش نرو، وقت کردی یه دست کتکم بزنش 😒😒😒
خیلی بی خود کرده که نمیاد پیش تون بخوابه ادم نبایدان قدر خودخواه باشه میگه تنها از شماست؟خجالت داره ...
میدونی .. اوایل یه بار باهاش قهر کردم اومد پیشمون خوابید اما بعد چندروز چون سرکار میرفت انقد سردرد داشت جاشو جدا کرد منم چیزی نگفتم.الانم میگه تو مادری بالاسرش بیدار میمونی من که کاری برا بچه نمیتونم بکنم برا چی بیام😒
باهاش حرف بزن،دلیل کارشو بپرس، شاید فکر میکنه شما نمیخوای،تنها فقط به حساب فکر خیال خودت هیچ رفتار ش ...
من همیشه بهش میگم بیا پیشم بخواب با هرروشی گفتم.. قهر و لوس بازی و مهربونی و.. نمیاد.البته رابطه داریم.روزا .. همینم بیشتر اذیتم میکنه.حس میکنم چون نیازش تامینه دیگه دلیلی نمیبینه پیش ما بخوابع
میدونی .. اوایل یه بار باهاش قهر کردم اومد پیشمون خوابید اما بعد چندروز چون سرکار میرفت انقد س ...
نه عزیزم اصلا این استدلالش درست نیست میگه مادرچه گناهی کرده که همه بی خوابی ها سهم اون باشه اقا هم سهم داره وبایدمسئولیت پذیرباشه او هم بایدتو شب بلندبشه بچه را دراغوش بگیره حرکت بده تا شما هم استراحت کنی این که حرف نشداقا بره راحت بخوابه وخوش به تنش بگذره هرچه رنج وسختی برای خانم باشه.
نه عزیزم اصلا این استدلالش درست نیست میگه مادرچه گناهی کرده که همه بی خوابی ها سهم اون باشه اقا هم س ...
میدونی الان بچه بغل نمیخواد شبا.. فقط برا شیر خوردن و پی پی خیلی بیدار میشه.. مخصوصا میخواد پی پی کنه چون هنوز کولیکش کامل خوب نشده خیلی سروصدا میکنه..کاری نمیتونه بکنه برا بچه ولی همینکه پیشم نیس احساس تنهایی میکنم😞😞😞😞
میدونی الان بچه بغل نمیخواد شبا.. فقط برا شیر خوردن و پی پی خیلی بیدار میشه.. مخصوصا میخواد پی پی کن ...
خب عزیزم حرف شما درست اما لا اقل بایدبیاد پیش شما لا اقل از نظرعاطفی شما را یاری کنه وازتون تشکر کنه وبراتون دعای خیرکنه تا انرژی تون مضاعف بشه وبا حرارت وجودی خودش در کنارشما گرمای وجودی شما را دو چندان کنه البته شما روندرو به رشد بچه را که درپیش دارید شاید تا یک سالگی به شکل های نیاز به کمک داشته باشید.