2777
2789

بچه ها تروخدا یکی بیاد منو راهنمایی کنه من چجوری خرجارو کنترل کنم که بتونم یه چیزی پس انداز کنم 

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه ماه رو سختی بدید به خودتون تا قسط تون پاس شه فقط مواد غذایی بخرید 

لباس و رستوران و اینا تعطیل 

تو رمز چشمک گرگ و شبان را دیر فهمیدی ‌‌‌‌/ همان اول حساب گله روشن بود باور کن ....
شما همین که بتونی قسط بدی کار بزرگی کردی بالاخره وام گرفتی حتما ماشینی خونه ای چیزی خریدی دیگه میشه ...

آره ماشین گرفتیم ولی اون موقع انقدر گرونی نبود در امدمون که همون قدره که قبلا بود خرجا همه ۴ برابر شده

سلام گلم برای قسطتون توکل به خدا کنین، هم خودتون و هم شوهرتون، بعد نماز ذکر یا جواد ائمه رو بگین هر چند تا که میتونین کارگشا مسائل مادی هست و مجرب

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
این یه ماه رو سختی بدید به خودتون تا قسط تون پاس شه فقط مواد غذایی بخرید  لباس و رستوران و این ...

فدات بشم من مرسی از راهنماییت ولی ما بخوایم الان خرجارو کم کنیم باید مواد غذایی رو هم نخریم 

این یه ماه رو سختی بدید به خودتون تا قسط تون پاس شه فقط مواد غذایی بخرید  لباس و رستوران و این ...

بخدا عید واسه خودمون که حالا جهنم واسه بچه ی یه سال و نیمم یه کفش نخریدیم خدا لعنت کنه باعث بانیشو 

سلام گلم برای قسطتون توکل به خدا کنین، هم خودتون و هم شوهرتون، بعد نماز ذکر یا جواد ائمه رو بگین هر ...

ما که نماز نمیخونیم چیکار کنیم😊

من اگه شوهرم خرج اضافه درنیاره میتونم پس انداز کنم ولی الکی پول خرج می‌کنه 

خوش به حالت شوهرت خیالش راحته که خرج میکنه دیگه توام حالشو ببر 

سلام گلم برای قسطتون توکل به خدا کنین، هم خودتون و هم شوهرتون، بعد نماز ذکر یا جواد ائمه رو بگین هر ...

سلام به روی ماهت ببخشید حواسم نبود