2777
2789

منم چند روزه سرماخوردم

اب لیمو عسل 

سیر عسل

اب سیب و اب پرتغال

اب نمک غرغره کن استنشاق هم خیلی خوبه

من جرعت نکردم دارو بخورم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

نه اصلا سر خود چیزی نخور

هفته ها و ماهای اول هیچی نمیدن

آبلیمو و عسل تو آب گرم بریز و بخور و شلغم پخته و ویتامین سی فقط

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا سر خود چیزی نخور هفته ها و ماهای اول هیچی نمیدن آبلیمو و عسل تو آب گرم بریز و بخور و شلغم ...

من میتونم تحمل کنم, اگه واسه بچه عفونت گلوم ضرر نداشته باشه, به نظرت ضرر نداره؟ 

گلم من مجردم ولی میگن عنبر نسارا مثل اسپند دود کن بعد سه روز به طور معجزه عالی میشی عنبرنسارا تنها دوای گیاهی که ضرر نداره فقط یکم بو داره که بوش مثل سوختگیه چادر بنداز روت بخور کن از عطاریا تهیه کن روش نوشته طرز استفاده چ بیماری هایی واس بارداری ضرر نداره تو اینترنتم سرچ کنی میبینی چقد معجزه میکنه فایده داره خیلی عالیه 

خوب شدی منو دعا کن میگن دعای زن حامله میگیره 

منم چند روزه سرماخوردم اب لیمو عسل  سیر عسل اب سیب و اب پرتغال اب نمک غرغره کن استنشاق هم خ ...

گلم من مجردم ولی میگن عنبر نسارا مثل اسپند دود کن بعد سه روز به طور معجزه عالی میشی عنبرنسارا تنها دوای گیاهی که ضرر نداره فقط یکم بو داره که بوش مثل سوختگیه چادر بنداز روت بخور کن از عطاریا تهیه کن روش نوشته طرز استفاده چ بیماری هایی واس بارداری ضرر نداره تو اینترنتم سرچ کنی میبینی چقد معجزه میکنه فایده داره خیلی عالیه 

خوب شدی منو دعا کن میگن دعای زن حامله میگیره

من میتونم تحمل کنم, اگه واسه بچه عفونت گلوم ضرر نداشته باشه, به نظرت ضرر نداره؟ 

حتما پیش یه دکتر برو

اگه عفونت شدید باشه و زیاد ممکنه به کیسه آب بچه آسیب بزنه اما نمی دونم عفونت گلو اون حد میشه یا نه

اگه لازم باشه بهت ۶ یا ۷ تا آنتی بیوتیک میده که از شدتش کم کنه

دکتر عمومی برو و بگو بارداری و چند هفته خودش می دونه چی بده بهت

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
عسل فک نکنم خوب باشه توبارداری 

چرا من از همون ماه اول تا همین الان هر روز به مقدار فراوون خوردم

فقط باید مطمئن باشی پاستوریزه باشه و آلوده و تقلبی نباشه

این که میگن نخورین دلیلش همینه وگرنه عسل خوب باشه هیچ مشکلی نداره مفیدم هست تازه

از شیرینی های دیگه بهتره چون باعث دیابت بارداری نمیشه خوردنش تو بارداری

تقصیر خودم بود مراقب نبودم و سرما خوردم خیلی ناراحتم

نه بابا تقصیر کسی نیست منم از ماه ۵ بارداریم درگیرشم تا الان

آنتی بیوتیکم نمی تونم بخورم تو تنم مونده خفیفش

ولی دیگه باید ساخت دیگه

انشاالله شما زود خوب خوب بشی مراقب خودت و نی نی باش و دکتر برو حتما

آب نمک رقیق هم قرقره کن نمک زیاد نریز چون خودش باعث حساسیت و زخم گلو میشه نمک زیادش در حد یک چهارم قاشق چای خوری تو یه لیوان که فقط حس کنی یکم شوره

من زیاد می ریختم دکتر گفت اشتباهت همین بوده

بینیت رو هم با همون محلول بشور از بینیت بکش بالا تف کن که کامل مسیر گلو و بینیت ضد عفونی بشه یا سرم شستشوی نمکی بخر از داروخونه