2777
2789

من مهمون دارم مامانم هی میگه خم نشو روپاهات نشین چیزی ورداری خیلی خودتو خسته نکن. من واقعا نمیدونم چقدر میشه کار کرد که ضرری نداشته باشه. 

البته کار کردنی کمرم درد میکنه ها

منم امروزمهمون داشتم...دل دردم دارم....فردام مهمون دارم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا امروز از صبح خونه رو تمیز کردم

جارو کشیدم

دستمال کشیدم

لباسها رو جمع کردم

فسنجون هم درست کردم

حالا میخوام سالاد درست کنم.

مامانم دعوام میکنه

نمیدونم کارم اشتباهه یا نه؟

من فقط گاهی پا میشم راه میرم همین کارخونه نمیکنم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

ماشالله اسی

من که نمیتونم از بیحالی و گرسنگی تکون بخورم زندگیم داغون

یه خانمه میاد دو روز بکبار همه را تمیز میکنه وگرنه خودم اصلا نمیتونم نه که نخوام نمیتونم حال ندارم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
مثلا امروز از صبح خونه رو تمیز کردم جارو کشیدم دستمال کشیدم لباسها رو جمع کردم فسنجون هم درست کر ...

وای خیلی کار میکنی.من  از اول بارداریم تا به حال جارو نزدم.فقط برای خودم غذا درست میکنم بقیش همش استراحت. مهمونم گفتم نیان😀مامانم هر دوروز میاد خونمو تمیز میکنه