2789
عنوان

امکان حساسیت بچه 3ساله هست به شیر؟

93 بازدید | 15 پست

تجربه ای دارین؟پسرم شیر گاو که میخوره شبا گریه میکنه دل درد داره خودشو پیچ و تاب میده و بی قراره و یبوست شدید میگیره بی اشتها میشه.مگه حساسیت فقط برا نوزادا نیست؟

روزهای بهتری تو راهه قول میدم

نه عزیزم الرژی تا بزرگسالی هستش بستگی داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب پس چیکار کنم؟شیر ندم بهش کلا؟

بدون لاکتوز تست کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

میتونم.جایگزین دیگه ای بهش بدم مثلا شیر بز شیر گوسفند شیر شتر اینا؟و اینکه پاستوریزه شون گیر میاد؟بابام دیشب براش از لبنیاتی شیر گوسفند باز خریده جوشوندم میترسم بدم.خیلی به شیر وابستس

دختر من از چهل روزگیش داشته و الان ک سه سالشه وضع همان است اقوام همسرم هم چند نفر اینجورین الان ک مدرسه هم میرن هنوز حساسیت دارن 

اما علائم دختر من فرق میکنه کهیر میزنه و خارش داره دل درد و یبوست معمولا بخاطر عدم تحمل لاکتوز شیر بدون لاکتوز براش بخر

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
آلرژی واسه نوزاده ولی عدم تحمل لاکتوز بعدا بوجود میاد. شیر بدون لاکتوز بده

شیر بدون لاکتوز عوارض اینا نداره؟خاصیت داره؟شیر حیوونای دیگه چی ندم؟

دختر من از چهل روزگیش داشته و الان ک سه سالشه وضع همان است اقوام همسرم هم چند نفر اینجورین الان ک مد ...

واقعا بی قراریشم بخاطر همون لاکتوزه؟کدوم مارک بهتره ؟

میتونم.جایگزین دیگه ای بهش بدم مثلا شیر بز شیر گوسفند شیر شتر اینا؟و اینکه پاستوریزه شون گیر میاد؟با ...

بله ممکنه فقط ب شیر گاو باشه اما بنظر من بیشتر مشکلش بخاطر لاکتوزه شیر بدون لاکتوز رو امتحان ایشالا ک خوب میشه 

تو مارکای ایرانی شیری بجز شیر گاو من تا حالا پاستوریزه اش رو ندیدم مگه اینکه از شیرهای وارداتی بخری ک مخصوص بچه های الرژی داره ک ب دو صورت مایع و شیرخشک موجوده

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
واقعا بی قراریشم بخاطر همون لاکتوزه؟کدوم مارک بهتره ؟

من خودم همین مشکل رو دارم میهن رو خریدم راضی بودم 

امضات😢😢😢😢 خدا رحمتشون کنه

ممنونم عزیزم خداوند عزیزانت رو برات حفظ کنه

بله ممکنه فقط ب شیر گاو باشه اما بنظر من بیشتر مشکلش بخاطر لاکتوزه شیر بدون لاکتوز رو امتحان ایشالا ...

شیر گاومیش دیدم فک کنم کاله بود مارکش یادم نیست بز هم دیدم تو هایپر ولی اینجور که شما میگین اول بدون لاکتوز امتحان میکنم خیلیییی ممنونم😙😙😙😙😙

شیر گاومیش دیدم فک کنم کاله بود مارکش یادم نیست بز هم دیدم تو هایپر ولی اینجور که شما میگین اول بدون ...

چ خوب من تا حالا ندیدم ولی اره اول بدون لاکتوز رو امتحان کنید ان شاءالله ک جواب میده