دقیقا ۲۹ اسفند بی بی چکم مثبت شد و همون روز رفتم دکار و سونوگرافی ک گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی اندازه ش خیلی کوچیکه و ۹۹ درصد سقط میشه و یه سونو نوشت برای این هفته امروز ک رفتم متاسفانه جنین بزرگتر شده بود من اردیبهشت ۹۷ زایمان کردم خیلی زیاد الان ناراحتم ک یه جلوگیری مطمئن نکردم الان موندم سقط کنم که خب از عواقبش میترسم از طرفی شاغلم، یه دختر ۱۴ ساله دارم و یه دختر ۱۱ ماهه . مامان بنده خدام با اون همه بیماری که خودش داره بچمو نگه میداره ..چون نیاز دارم ک کار کنم ..موندم چه خاکی به سرم بریزم دارم از غصه میمیرم 😔😲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکیو میشناسم سقط کرد الان هشت ساله کابوس میبینه و خواب اون بچه.
خاله من به سقط فکر کرد. فقط فکر کرد همه با هم تو یک ماشین بودیم تصادف کردیم با این که داداش من کوچیک بود جلو بود هیچیش نشد بچه خالم که عقب بود با خود خالم داغون شدن اونجا ترسید