بانوووسادات مدیر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 عنوان جواب تلفن مهمون(خواهرشوهر) رو ندادم | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 59 پست خواهرشوهرم۳بار زنگ زدحدس میزنم میخواستن برای شام بیادخونه برنج نداریم مرغ نداریم پیاز نداریم😔(در حد دو سه نفر داریم ولی اونا پرجمعیتن)لعنت به این گرونی😔یکم پول داریم خونه ولی شوهرم گفته بذار واسه قسط ک نزدیکه🙁چیکارکنم بچه ها؟؟😓 یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚 1398/01/07 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 فامیلای شما نمیان واقعا ! ّ همین دیروز همین موقع خواهر شوهرم زنگ زد و گفت شام میان با داماد ... اره واقعا میانخونه ما همیشه از ۶و ۷عید ب بعد میان هیچی نیان حداقل ۶خانواده برای غذا میانتعجب میکنم یک عده چقدر خوشبحالشونه کسی بدون دعوت نمیره خونش من خودم دقیقا همینطوری ام ولی اماننن از فامیلها یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
نازی_نازنین_ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 454 فامیلای شما نمیان واقعا ! ّ همین دیروز همین موقع خواهر شوهرم زنگ زد و گفت شام میان با داماد ... فامیل نه فقط یبار دوست خواهرم اینکارو کرد. من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 مادرشوهر منم بهمین نفهمیه همیشه میگه دخترم سفره بیاد باهم بگو مارو یا اومدن خودشون دختراش نیومدن میگ ... امان از این گرونی😖😖😖😖ادم وقتی میبینه دارن مث گاد میخورن دلش ریش میشه یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 فامیل نه فقط یبار دوست خواهرم اینکارو کرد. دوست خیلی راحتترهفامیل میره به همه میگه خودش نگه بچه هاش میگن یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 ساعت ۷ هم زنگ بزنم برای شام میان بگو ما زود شام مبخوریم همین الان تموم شد 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 امان از این گرونی😖😖😖😖ادم وقتی میبینه دارن مث گاد میخورن دلش ریش میشه وای دقیقا دیشب تو دلم میگعتم درد مرض شه به تنتون ۸تامرغو خوردن 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
ff73 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 3844 عزيزم اينكه خانواده شوهرتن خوبه كه به هر حال برادرشونو درك ميكنن كه اوضاع ماليش اوكي نيس ي زنگ بزن به خواهر شوهرت بگو ببخشيد والا شرايط ما اينجوريه والا جلو شوهرت خجالت زده ايم اما چه كنيم
zizigoolooasipasi عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 728 وای دقیقا دیشب تو دلم میگعتم درد مرض شه به تنتون ۸تامرغو خوردن مرغ نزارقتی اینجوری میخپای حرص بخوری
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 مرغ نزارقتی اینجوری میخپای حرص بخوری اره مرغ الان شده غذای لاکچری یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
saniss عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 5378 ساعت ۷ هم زنگ بزنم برای شام میان ٨بزنگ٨ديگه نميشه كاري كرد خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 عزيزم اينكه خانواده شوهرتن خوبه كه به هر حال برادرشونو درك ميكنن كه اوضاع ماليش اوكي نيس ي زن ... نه عزیزم اتفاقا درک نمیکنن همه عالم و ادم دیدن من امسال هیچی لباس نخریدم همه میدونن ۲۰ میلیون زیر بار قرضیم ولی انگار ن انگار یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
بانوووسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1241 لجم میگیره از این اوضاع جامعه از این ک ادم بیزاره مهمون بیاد😖😖😖😖 یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
zizigoolooasipasi عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 728 لجم میگیره از این اوضاع جامعه از این ک ادم بیزاره مهمون بیاد😖😖😖😖 اره واقعا،لااقل قبلا ملت تفریح نداشتن ماهی یه بار میشد دور هم جمع شن،الان دیگه اونم نمیشه
فریبا58 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 8212 مادرشوهر منم بهمین نفهمیه همیشه میگه دخترم سفره بیاد باهم بگو مارو یا اومدن خودشون دختراش نیومدن میگ ... مثل من کن خیلی راحت شدم
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 مرغ نزارقتی اینجوری میخپای حرص بخوری فقط مرغ داشتم تو فریزر 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫