2777
2789
عنوان

جواب تلفن مهمون(خواهرشوهر) رو ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 59 پست
بگو دوس داشتم ازتون پذیرایی کنم ولی ببخشید شرایطش رو ندارم

واااااای نگو اگر بگم کل فامیل شوهرم کولاک میکنه

اونا همیشه میگن حتی یک نمیرو ولی دور هم باشیم ولی ادم روش میشه جلوی کسی که یک ساله نیومده ماکارانی بذاره؟

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد رفتن؟ اره ما ۲پیمونه داریم مرغ فقط یک رون و پیاز یک دونه اخه من چیکار کنم😖نمیگن اوضاع خرابه ...

منم ميترسيدم تعارف كنم بمونن ما عيد ديدني خونه هاشون رفتيم زود بلند شديم ك نگن شام بمونيد چون وضعيتمون بده نميتونيم پس بديم

خداروشكر نموندن

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

اگ ناراحت نمیشن تخم مرغ بزنید☺

من که این چندروز دوبار خواهرای شوهرم خودشونو دعوت کردن خونمون...درواقع سر ظهر و وقت ناهار یهو میومدن و مینشستن سر سفره🙄😐..یکیشون ب لازانیا رسید....یک پرررجمعیتش به دو پیمونه دمی گوجه😐😐😐😐

چی بگویم من😐

اما انقد حس خوبی بود مهمون داشتم و پذیرایی مجلل و گرون نبود😐درکنارهم هرجور بود زدیم رفت😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
منم ميترسيدم تعارف كنم بمونن ما عيد ديدني خونه هاشون رفتيم زود بلند شديم ك نگن شام بمونيد چون وضعيتم ...

چه خوب

اگ ناراحت نمیشن تخم مرغ بزنید☺ من که این چندروز دوبار خواهرای شوهرم خودشونو دعوت کردن خونمون...دروا ...

برای مهمونی ک ساعت۴ زنگ زده خواسته شام بیاد تخم مرغدآحه😒

واااااای نگو اگر بگم کل فامیل شوهرم کولاک میکنه اونا همیشه میگن حتی یک نمیرو ولی دور هم باشیم ولی ا ...

عزیزم من خواهرم یبار همینجوری شد با این تفاوت که دیر گفته بودن بهش اونم املت درست کرد با نودل و رب، سخت نگیر بخودت 

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...

ما سال اول ازدواجمون بود من هر ماه خانواده ها رو میگفتم میومدن 

یک بار فقط خواستم به پدر مادرا بگم زنگ زدم مامانم گفت باشه مرسی میایم زنگ زدم مادرشوهرم گفت باید بچه های دیگه مم بگی که همشون متاهلن منم گفتم باشه چشم دعوت کردم مجبوری خوتهر برادرای خودمم گفتم بیان

چندماه گذشت حقوق شوهرم عقب افتاد 

دلم کشید گفت پدرومادرامونو بگم بیان شش نفر میشیم چیه مگه

ز زدم مامانم گفت مرسی میایم مادرشوهرم گفت بچه هامم بگو منم گفتم مامان شرایطشو ندارم فعلا ان شاالله بعدا گفت پس هروقت اونارو گفتی مارو هم بگو گفتم باشه چشم سلام برسونید خدافظ مامان بابام اومدن چهارتایی کلی هم حال کردیم

قشنگ چندهفته واسم قیافه گرفت اصلا به روی خودم نیاوردم پررو

یاد کاراش افتادم 

بعد اون جریان دعوتا شد دوماه یکبار سه ماه یکبار الان یه ساله دعوت نکردمشون

اما پدر و مادر خودم میان خواهربرادرام میان

به شوهرمم گفتم گفت کارش زشت بوده اما تودعپت کن گفتم باشه بخاطر تو میکنم ونکردم 

تو هم کم کم جمع کن الان گرونیه همین خودمونو بتونیم نگه داریم

دو خانواده با هم 30 نفر میشن با بچه ها

برای مهمونی ک ساعت۴ زنگ زده خواسته شام بیاد تخم مرغدآحه😒

خواهرشوهر من دقیقا همین موقع برا ناهار اومدن😐

منتها بدون زنگ😂

چی بگم خب بالاخره آش یا بادمجون...کشک بادمجون و اینا ک  اگ موادشو داشته باشی هزینه نمیبره....من نمیگم کار اشتباهی کردی چون خودمم زیاد پیش میاد ک ب این دلیل جواب نمیدم....

ولی ازین میترسم ک فردا غافلگیرت کنن😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خخخخخخخ دلت خوشه مگه از رو میرن

دقیقا انقدر پورو ان خانواده شوهر من عوضی تر از همه یکساعت مونده به شام ساعتای ۷میرنگن وای هممون داریم میایم خونتون شام بزار دستورم میده کم چربم بزار فشار خون داربم یا سرشو نیندازه زیر سر ظهر میان دم خونه مون میگه اومدیم سر بزنیم صدبارم گفتم یه زنگ قبلش بزنید ولی یس به گوش خره

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
یعنی زنگ میزنن تو این اوضاع سلام ما شام میایم اونجا؟ جلل الخالق😐 

فامیلای شما نمیان واقعا !

ّ

همین دیروز همین موقع خواهر شوهرم زنگ زد و گفت شام میان  با داماد و عروسش هفت تا بزرگ با سه بچه

ساعت٧بزنگ خواهرشوهرت بگو زنگ زده بودي بدار اون ساعتا بيان شامم درست نكن 

ساعت ۷ هم زنگ بزنم برای شام میان

ما سال اول ازدواجمون بود من هر ماه خانواده ها رو میگفتم میومدن  یک بار فقط خواستم به پدر مادرا ...

مادرشوهر منم بهمین نفهمیه همیشه میگه دخترم سفره بیاد باهم بگو مارو یا اومدن خودشون دختراش نیومدن میگه دفعه بعد دوباره میایم برا شام

فهمو شعور نداره تو این اوضاع من دیشب برا ۴نفر ۹تا ران مرغ گذاشتم مثل گاو خوردن یعنی ۳نفر ادم ۸تا مرغ خوردن خودم یه رون کوچولو 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫