2777
2789

خواهرشوهرم۳بار زنگ زد

حدس میزنم میخواستن برای شام بیاد

خونه برنج نداریم مرغ نداریم پیاز نداریم😔(در حد دو سه نفر داریم ولی اونا پرجمعیتن)لعنت به این گرونی😔یکم پول داریم خونه ولی شوهرم گفته بذار واسه قسط ک نزدیکه🙁

چیکارکنم بچه ها؟؟😓

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ک شد از شام گذشت زنگش بزن بگو آخی فلان جا بودیم نشد بیاین سال خوبی  داشته باشین زود قطع کن نزار بگه برا فرداشب میایم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

هیچی بگیر بخواب بهترین کارو کردی، هر چی کمتر به خانواده شوهر رو بدی اسایشت بیشتره 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
شب ک شد از شام گذشت زنگش بزن بگو آخی فلان جا بودیم نشد بیاین سال خوبی  داشته باشین زود قطع کن ن ...

خخخخخخخ دلت خوشه مگه از رو میرن

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
پیاز خریدم کیلو ۱۲   یه دو بار جواب نده بلکه بی خیال بشه بگو بیرون بودیم  خواب بودیم& ...

نه عزیزم امسال فقط خونه مادر خودم و همسرم رفتیم

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚