2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظه

107 بازدید | 12 پست

با تمام وجودم دوست دارم به شوهرم خیانت كنم...فك كنم اینجوری همش منتشو نمیكشم..مجبور نیستم براش دلبری كنم و اون بی تفاوت بره خونه مادرش..ازشون متنفرم...چطوری میتونم بهش خیانت كنم از چ راهی چجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فکر میکنی با خیانت اروم میشی ولی این راهش نیست

منم تو شرایط شما قرار گرفتم وحتی به همین مساله هم فکر کردم الان میبینم لطف خدا بود که خیانت میسر نشد

خدایا هزار بار شکر که پاک نگهم داشتی دوستت دارم

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

برای خودم متاسفم...زن مردی شدم ك مال ی شهر دیگست و الل ن از همه خونواده خودم دورم...تو خونواده خودمون بهترین بودم الانم وقتی میرم فامیلامون همش از تیپم و مهارتی ك تو بیشتر كارا دارم ازم تعریف میكنن...ولی شوهرم و خانواده شوهرم تا میتونستن به زمین كوبیدن اعتماد ب نفسمو...خستمممم..میخوام بهش خیانت كنم..فك كنم فقط اینجوری راحت میشم

الان توقع داری ما راه خیانتو بهت یاد بدیم?

ببخشیدا ببخشیدا ولی خیانت زن شوهر دار مث ه رزگی میمونه

فک کردی حالا خیانت کنی زندگیت گلستون میشه و شوهرت رو چشم میزارتت?ن جونم وقتی بفهه بجایی ک خودش از خونه بره بیرون تو رو پررت میکنه بیرون

ابروتم میره

اون مردی ک بیرون خونه قربون صدقت میره واسش ک تکراری شدی ولت میکنه میره سراغ یکی دیگه

مگ زندگی بچه بازیه کاش یاد بگیریم تا بزرگ نشدیم ازدواج نکنیم

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 

عزیزم خیانت به خودته نه به اون طرف اینحوری شان خودتو میاری پایین و باهات مثل یه هرزه رفتار میشه .خیلی تحملش سخته جداشو و یه زندگی دیگه شروع کن

راجع به اعتماد به نفست اینکه تا خودت رو پایین بگیری همه پایین میبیننت خودت میری از خودت تعریف کن از هنرات کلا از بالا نگاه کن

به جای خیانت بی تفاوت باش،اون خیانتی که تو فکرش و میکنی خیانت به خودته نه شوهرت

چیكاركنم....دوست ندارم باهاش زندگی كنم ولی قبلش میخوام بدونه ك برا زندگیش هیچ غلطی نكرده و جلوش وایستم و بگممم ك مقصر همه چیز فقط خودشه و خانوادش

چیكاركنم....دوست ندارم باهاش زندگی كنم ولی قبلش میخوام بدونه ك برا زندگیش هیچ غلطی نكرده و جلوش وایس ...

خوب همینارو وایسا روش بگو هرچی دلت خواست بهش بگو     اگه قصدت طلاقه